5 nieuwe schoonheden

5 nieuwe schoonheden

Het resultaat mag er zijn. 5 prachtexemplaren zijn toegevoegd aan het assortiment in de Interkoi groep. We mogen er trots op zijn dat we deze kunnen aanbieden.

Het zijn stuk voor stuk pracht exemplaren met een duidelijke toekomstvisie. Hou ja van kohaku en hou je van jumbo koi dan ben je zeker aan het goede adres. Ik zal ze hieronder op een rijtje zetten met vermelding waar ze te koop worden aangeboden.

Laten we beginnen met een tosai sanke - 23 cm aangekocht door Michael van Interkoi Germany. Ook hier is de oyakoi Pineapple queen, ik hou wel van die naam. Het is bijzonder interessant om tosai zoals deze te volgen. Dit patroon leent zich om bijzonder mooi te worden. Als het beni afgelijnder wordt en het sumi zich nestelt op de witte zones, zou je wel eens een uitgelezen sanke mogen verwachten.

Wiechert van Intakoi Fuit wist kohaku KO-V23-12157 te bemachtigen. Een prachtig gebouwde kohaku van 55 cm met een duidelijk afgerond benipatroon op het hoofd dat altijd de klanten charmeert. Ik ken Wiechert ondertussen en ik weet dat hij van dit soort patronen houdt. Sterk in body, en een uitgebalanceerd patroon.

kohaku van johanDe grote slokop echter was Johan van Interkoi Nederland. Hij kon zich niet bedwingen, want deze kwaliteit kan je bijna nooit op de kop tikken, daarom maar serieus toegeslagen op de veiling. Ik zet de aanwinsten alle 3 hieronder en post ook even de foto die hij maakte van zijn 4 veroveringen.

Kohaku KO-V23-12174 - 50 cm

Kohaku KO-V23-12175 - 54 cm

Kohaku KO-V23-12190 - 50 cm

Samen met de kohaku die Johan gisteren op de kop tikte een verrijkende aanwinst voor zijn collectie. Speelse patronen met veel diepgang en een benistructuur van topkwaliteit op een sneeuwwit dekbed. Wat een luxe in kwaliteit, we mogen trots zijn.

Koikichi die interesse hebben moeten contact opnemen met de respectievelijke eigenaars. De gegevens kan je vinden onder hun link. Ik zal ze ook zo dadelijk onder de nieuwste koi aanwinsten zetten.

Ik denk dat dit de laatste aankopen voor dit jaar zijn geweest. Het zijn misschien veel kohaku, maar ik denk dat het spreekwoord nog altijd van toepassing is ! Mijn begint met een kohaku en men eindigt met een kohaku en ik kan je garanderen dat niets minder waar is !

 

Meer afbeeldingen

5 nieuwe schoonheden: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Interkoinederland

555

Eric

555


Interkoinederland

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml