Succes op de Momotaro veiling

Succes op de Momotaro veiling

De molen staat niet stil. Het is misschien de laatste keer dit jaar dat er een veiling is van Momotaro. Uiteraard zijn we er als de kippen bij om toch te proberen enkele toppers te scoren en gelukkig is het ook gelukt;

Een maruten sandan kohaku, hoe mooier kan het zijn ? Altijd een zwak punt voor iedere interkoi adept, want we hebben een zwak voor maruten kohaku. Het is en blijft bijzonder mooi om naar te kijken.

maruten sandan kohaku van momotaroAls de mama dan ook nog een kohaku is van Dainichi XJr., dan kan de aankoop niet meer stuk.Dit prachtexemplaar werd op de kop getikt door Johan van Interkoi Nederland, dus voor meer informatie moet je bij hem zijn. Ik zet een foto van de mama hiernaast en een filmpje van deze 60 cm nisai kan je hier bekijken.

Als je het filmpje bekijkt wordt je automatisch getroffen door de pure klasse uitstraling van de huidkwaliteit dat overweldigt wordt door een zuiver kohaku patroon van de grootste klasse.

Zij worden vooral getypeerd door de lange backbone die rechtlijnig is en geen zeker gaan bult heeft, want die worden door Momotaro geweigerd. Zij houden van rechte vloeiende lijnen in de backbone. De kohaku van Momotaro zijn op dit ogenblik veruit een klasse apart.

Geniet ook van het super vrouwelijke zachte beni. Geen ferrari rood maar het allercharmanste beni dat lang mee zal gaan in de toekomst. Een droom van een kohaku !

Stoort het dat de maruten vlek niet helemaal rond is ? Integendeel het heeft zijn charme en ligt precies in de lijn van de evenwichtigheid van het patroon. Dit noemt men persoonlijkheid.

Dit soort kohaku kan je ook terugvinden in het aanbod van Interkoi Almeire waar tientallen top kohaku worden aangeboden, stuk voor stuk juweeltjes. Het zijn uitgelezen kansen om eigenaar te worden van toppers in wording. Als je daar nog de mogelijkheid bijtelt om kans te maken op de prijs van 1000 - 500 en 250 euro, indien je een koi aankoopt voor of op 28 december, dan zou je niet mogen twijfelen.

Interkoi Germany deed ook zijn duit in het zakje en kocht een serie sanke aan uit pineapple queen. De papa is een sakai Sanshoku en dan weet je voldoende. De tosai zijn pas geboren in july van dit jaar, dus nog maar 5 maanden. Ze zijn tussen de 15-21 cm, bekijk hier het filmpje. Michael doet waar hij sterk in is, namelijk het opgroeien van tosai naar flinke jumbo tosai begin volgend jaar. 

Uiteraard moet je bij interesse altijd contact opnemen met de eigenaars. Contactgegevens vind je hieronder.

Interkoi Nederland - Johan van Rijswijk

Interkoi Germany - Michael Grendel

Interkoi Ameide - André de Groot

 

Meer afbeeldingen

Succes op de Momotaro veiling: afbeelding 1
Succes op de Momotaro veiling: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Matthijs

555


interkoi

555

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml