Dag 2 van onze zoektocht naar koi in Japan

Dag 2 van onze zoektocht naar koi in Japan

De ochtend begon met een voortreffelijk en stevig ontbijt, waar we ons heerlijk aan tegoed deden voordat we richting de bergen vertrokken. Helaas was er, zelfs op deze zondag, minder bedrijvigheid en waren de meeste koi-faciliteiten gesloten.

Desondanks hebben we er toch een paar bezocht, waaronder enkele gerenommeerde kwekers zoals Dainichi, Torazo, Hirasawa, Odakan en Conias. Bij Odakan hebben we zelfs enkele vissen kunnen selecteren, die nu in optie staan.

Het vinden van hoogwaardige Tosai blijkt een uitdaging te zijn. Morgenochtend staat onze eerste afspraak gepland bij Hoshikin, waar we samen met Andre en Ramon van Interkoi Ameide naartoe rijden. Het is werkelijk fascinerend om collega's aan de andere kant van de wereld tegen te komen!

Na het avondeten zijn we nog even met de Interkoi Groep naar de Ierse pub gegaan om enkele zaken te bespreken. Na het uitwisselen van opwindende en prachtige koi-verhalen sloeg de klok middernacht. Onze medereiziger Erwin vierde zijn 39e verjaardag! Dit moest natuurlijk gevierd worden met nog een drankje...

Het is nu 01:40 lokale tijd, een perfect moment om de dag af te sluiten en te dromen over de prachtige vissen die later deze week nog op ons pad zullen komen.

Oyasuminasai...

 

Meer afbeeldingen

Dag 2 van onze zoektocht naar koi in Japan: afbeelding 1
Dag 2 van onze zoektocht naar koi in Japan: afbeelding 2
Dag 2 van onze zoektocht naar koi in Japan: afbeelding 3
Dag 2 van onze zoektocht naar koi in Japan: afbeelding 4
Dag 2 van onze zoektocht naar koi in Japan: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml