De eerste updates komen binnen

De eerste updates komen binnen

Maar vooral ik met de updates begin, nog even onverwachts bezoek melden van André, die een zwak heeft voor de fel begeerde golden corn van Taniguchi.

Hij kwam er speciaal voor van de regio Nijmegen, sprong maandag in zijn auto, want hij wou ze live zien. Ja, gelukkig zijn er nog mensen die koi live willen zien vooraleer ze deze aankopen.

Hij koos er ook niet de minste uit, want als je het trio bekijkt dat hier in de bowl rondzwemt, dan zou je voldoende moeten weten. Hij was zwaar onder de indruk van de kwaliteit en zijn voorkeur ging vooral uit naar de winnaar op de Holland Koi Show.

golden cornIedereen is natuurlijk gefocused op de uitstraling van de golden corn met de geschubte randjes die de beroemde oyakoi met succes tentoon spreid. Het is in ieder geval lichtjes aanwezig bij de meeste van deze golden corn, maar ik kan niet verzekeren dat dit door het ouder worden nog geaccentueerd wordt.

De ervaring zal het moeten leren, maar het is duidelijk wishfull thinking om éénzelfde uitdrukking van het patroon te benaderen zoals je  kan zien op deze bijgevoegde foto. Tja, het zal afwachten zijn of dit realiseerbaar is.

Laten we nu de update bekijken van één van de eerste koi dit najaar. In mijn ogen niet van de minste. Deze tancho showa TA-V22-10149 kocht ik aan in oktober vorig jaar, dus precies een jaar geleden.

Ik hoef niet uit te leggen wat je ziet. Een body om U tegen te zeggen en een uitstraling die iedereen wel zal kunnen appreciëren veronderstel ik. Bijna 70 cm als sansai zal ze meerdere mensen kunnen bekoren.

Er zullen in de loop van de volgende dagen, weken wel meerdere koi te vooschijn komen, dus het worden spannende weken. 

Nog even melden dat de veiling gisteren redelijk goed is verlopen. Eindelijk werd er toch wat strijd geleverd aan de frontlinie, en alle koi vanuit Arendonk werden verkocht, en een groot aantal van het aanbod uit Duitsland werd ook verkocht. Ditmaal werd er toch wat geboden, zodat de strijd redelijk open was....

Opmerkelijk was het feit dat er meerdere koi naar het buitenland verkocht werden...een rare bevinding !

 

Meer afbeeldingen

De eerste updates komen binnen: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml