De Japanreis van Intakoi

De Japanreis van Intakoi

Niet alleen Andre en Ramon vertoeven in Japan, ook Wiechert is op jacht. Dit wordt zijn verhaal om op te volgen. 

Op een stralende vrijdagochtend vertrokken we om 9:30 richting Schiphol, vergezeld door Wiechert, Alexander en Erwin. Onderweg stuitten we op wat verkeersdrukte, en zoals altijd bij lang parkeren, kostte het ons flink wat tijd om een geschikte plek te vinden bij de luchthaven.

Alsof dat nog niet genoeg was, bleek er ook nog een transferbus te laat te zijn. Desondanks dachten we dat we het halen van het inchecken van de bagage nog zouden redden... tot we ons realiseerden dat we één minuut te laat waren bij het afleveren van de koffer en het passeren van de tickets.

Een grondstewardess kwam erbij en verklaarde ons helaas te laat te zijn, en dat onze vlucht moest worden omgeboekt. Het voelde alsof de vissen voor onze neus voorbijzwommen... Een dag later omboeken? Dat was voor ons geen optie.

Met een vriendelijk gezicht richting de KLM-supportbalie kregen we het voor elkaar. Na slechts één telefoontje was alles geregeld: we mochten onze koffers meenemen naar de gate. Terwijl we over Schiphol vlogen, snelden we naar de handbagagecontrole met onze koffers. Alle tassen moesten worden gecontroleerd op verdachte stoffen en andere voorwerpen...

Eenmaal door de controle, haastten we ons met voorrang door de douane, want het vliegtuig wachtte op deze drie musketiers. Na een lange vlucht namen we rustig de trein naar Niigata. Bij aankomst in het hotel stond onze agent Mischa al op ons te wachten om enkele kwekers te bezoeken. Binnen twee minuten stonden onze koffers op de kamers en waren we onderweg in de auto om vissen te bekijken. Zo snel kan het soms gaan...

odakan etenOns eerste bezoek was aan Odakan, waar we prachtige vissen bewonderden voordat we doorreden naar Isa. We namen een kijkje bij de jumbo tosai, waaronder een schitterende jumbo tosai Tancho Showa met een indrukwekkend lichaam!

Als je interesse hebt, stuur dan een bericht naar Wiechert via WhatsApp (06-188 851 33) voor een speciale aanbieding. Foto's en filmpjes volgen later. Naast deze prachtige vissen zwommen er ook geweldige Showa en Kohaku rond. Maandag worden hier nog meer vissen geselecteerd, waarvoor we woensdag terug kunnen komen.

Na een verfrissende pauze in het hotel, genoten we om 18:40 van een heerlijk diner met Mischa, Atsushi en Odakan. Odakan vertelde ons dat hij de volgende dag een speciale selectie voor ons wilde maken. We zijn enorm nieuwsgierig naar wat ons te wachten staat... Voor nu, welterusten en tot morgen. Met vriendelijke groeten, Alexander, Wiechert en Erwin... Sayonara...

 

Meer afbeeldingen

De Japanreis van Intakoi: afbeelding 1
De Japanreis van Intakoi: afbeelding 2
De Japanreis van Intakoi: afbeelding 3
De Japanreis van Intakoi: afbeelding 4
De Japanreis van Intakoi: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Interkoinederland

Wiechert Heel veel succes ben benieuwd naar de (Tancho)Showa van Odagan en Isa.

Zag genoeg moois zwemmen zag ik op het niet al te scherpe filmpje. Hopelijk heb je goede camera spullen bij je voor mooi beeld materiaal.
We gaan je volgen.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml