De koi uit Duitsland geleverd

De koi uit Duitsland geleverd

Om 10 uur was Michael al paraat om de koi te leveren die aangekocht werden via de onlangs gehouden veiling. Ze zagen er stuk voor stuk goed uit, dus de mensen die een aankoop hebben gedaan mogen tevreden zijn. 

Ik heb ze per box even overgeplaatst naar een bowl zodat ik ze kon filmen. De eerste box bevatte vooral veel kleintjes, maar welke dat opviel was de ginrin orenji karashigoi. Deze zag er picobello uit, en viel vooral op door zijn sterke ginrin. Complementen Ted. De anderen mogen er ook best zijn hoor ! 

Box 1 uit Duitsland

Box 2 bevatte een ginrin orenji karashigoi, een showa en 2 kujaku. De showa wordt morgen opgehaald als het goed is, de rest zal ik even moeten afwachten.

Box 2 uit Duitsland

Box 3 is een samenstelling van een orenji karashigoi, een tancho kohaku, een cha utsuri en een sanke die volgens mij interessant is voor de toekomst. 

Box 3 uit Duitsland

Box 4 of de laatste box was voorbehouden voor een kohaku van Momotaro, en die zag er buitengewoon goed uit. Een mooie aanwinst voor de klant, daar mag hij zeker van zijn. Flink gebouwd met goed beni, eventueel goed geschikt voor de koishow.

Box 4 uit Duitsland

Zo, je ziet dat ik al flink wat werk heb gehad. De koi waren nog maar juist uitgeladen of de eerste aangekochte koi werden al opgehaald, en geloof het of niet....voor mijn enigste klant in mijn dorp...Hij had een goede slage geslagen en 4 veilingkoi aangekocht. 

Voor zover ik weet worden er morgen ook nog een aantal koi opgehaald, en een aantal moet ik nog een tijdje bijhouden. Maar al bij al toch een plezierige zaterdag. Het is nu vermoedelijk tijd voor de vakantiegangers, want die zullen al wel klaar staan om te vertrekken.

 

 

 

 

 

 

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml