Raar maar waar

Raar maar waar

Zelden of nooit ontving ik zoveel vragen over 2 soorten koi die min of meer  niet tot de meest commerciële soorten behoren, namelijk vragen over de golden corn en de shiro utsuri. Meestal gaat het over meerdere vragen over de prijs, en gewoonlijk krijg je weinig antwoord of feedback

Wat me vooral verontrust is dat de meeste mensen alles via facebook aanvragen en niet bekend zijn met de website van Interkoi. Dat stoort me enigszins. Normaal kunnen ze alle info via mijn website krijgen, maar blijkbaar is facebook veel belangrijker. Een evolutie die niet positief is in mijn ogen, maar we moeten er uit leren en niet tegen vechten. De onpersoonlijkheid speelt hier helaas wel een niet onbelangrijke rol.

Gisteren heb ik alle prijzen van de website weggehaald, tot ergernis misschien van veel mensen, maar dat heeft een reden. Koi veranderen en blijven niet hetzelfde. Sommigen verbeteren, anderen verslechteren. Ik vind het belangrijk dat alle informatie zo goed mogelijk de realiteit benadert en dat kan je alleen maar doen met de juiste informatie.

Het is nu ook de rustige periode tot en met september, dus een mooi moment om alles te vernieuwen met de juiste informatie. Daarom dat ik Polleke ga vragen om wekelijks iedere vijver opnieuw te fotograferen en nieuwe filmpjes te maken. Afhankelijk van de resultaten zal ik ook de gewenste vraagprijs erbij vermelden. Sommige koi zullen dan ook duurder worden, andere weer goedkoper, alles hangt af van de evolutie van de koi. 

Vandaag werd ik wel blij doordat ik een filmpje tegenkwam van één van mijn klanten in Zweden die dit filmpje gepost had op het facebook account van most koi. Indrukwekkend om ernaar te kijken. Natuurlijk herken ik de koi die bijna allemaal door mij werden geselecteerd. Wat een luxe om naar te kijken, ik mag er trots op zijn.

Nog even melden dat alle koi die aangekocht werden via de veilingen en uit Duitsland komen, vandaag worden geleverd. Gelieve deze zo snel mogelijk te komen ophalen en indien mogelijk een doos of box mee te brengen, want ik heb momenteel niet voldoende dozen.

Veel nieuws is er eigenlijk niet te melden. Ik ben vandaag aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur, maar verwacht niet veel volk. Maar als er niet veel volk komt kan ik mijn werk verder zetten, want dat is er altijd genoeg. 

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml