De strijd gaat verder

De strijd gaat verder

Het was weer een heel gevecht om enkele interessante koi te  pakken te krijgen. Het is mij niet gelukt, maar wel voor Johan van Interkoi Nederland, maar wel ten koste van een serieuze investering. Zoals gewoonlijk werd er tot op het laatst gewacht om te bieden.

Dan heb je het gevoel van "yes, ik heb ze te pakken aan een menselijke prijs," maar dan begint het spel en is het vloeken geblazen. De kohaku die Johan op de kop tikte was niet van de minste. Het is een 73 cm dochter van Miss Chang Mai. Ik zet haar zo dadelijk onder de  nieuwste koi aanwinsten, en wie interesse heeft  kan Johan altijd contacteren.

Daarnaast heeft Michael uit Duitsland zijn pijlen verschoten bij Dainichi en ook met een paar opmerkelijke aanwinsten. In totaal 3 stuks werden aangekocht en wie interesse heeft mag  natuurlijk altijd contact opnemen met Michael, die trouwens ook vader was geworden dit weekend van een zoon, Jakob. Proficiat Michael. Ik zet de 3 showa zo dadelijk in het onderdeel nieuwe koi aanwinsten en de filmpjes even hieronder.

Een 32 cm showa uit Mona Lisa

Een showa van 35 cm uit Monroe

Een kindai showa van 33 cm ook uit Monroe

Weer voldoende aanwinsten om het aanbod te verfraaien, en met wel bijzonder degelijk materiaal mag ik zeggen. Zelf val ik helaas uit de boot. Ik moet wel zeggen dat ik vandaag geen tijd heb om te bieden op de veilingsite van Sakai FF wegens andere verantwoordelijkheden.

Moest er iemand interesse hebben om te bieden op een koi, dan moeten ze me even het bedrag doorgeven wat ze willen bieden, zodat ik het kan instellen, of anders moeten ze contact opnemen met Johan die eventuele wensen kan verdedigen.

Nog even melden dat de veiling heel netjes is verlopen zonder problemen dit keer. Ik ben nog altijd boos op mezelf dat ik geen rekening had gehouden met het uur tijdverschil, maar gedane zaken nemen geen keer. Ondertussen heb ik wel hoogwaardige golden corn in de veiling geactiveerd.

Weggeven doe ik ze niet, want het risico in de veiling is dat ik er maar 1 bod op krijg en dan is het slikken om te verkopen. Ik heb er dus een prijs op geplakt waar ik mee kan leven. Dit is in het voordeel van eventuele bieders, en ik hoop nog altijd dat er natuurlijk iets meer strijd komt in het bieden.

Het zijn fantastische koi in mijn ogen, en ik zou zeker proberen om er eentje te pakken te krijgen. Registreer je dus, wacht op mijn goedkeuring en bekijk het aanbod. De veiling begint vrijdag morgen, maar  nu kan je al de aangeboden koi bekijken.

https://auction.interkoi.eu/

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Eric

555


Interkoi Nederland

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml