De toekomst van Interkoi

De toekomst van Interkoi

In de loop van volgend jaar zal er een samenwerkingsovereenkomst zijn met een nieuwe partner. De overeenkomst is al een tijdje besproken, maar de puntjes zijn nu uitgewerkt...Interkoi breidt gevoelig uit !.

Met trots kan ik meedelen dat er een nieuwe vennootschap wordt opgericht met de benaming Interkoi Ameide, onder begeleiding van André de Groot. André is geen onbekende meer in de koiwereld en zelf heb ik vroeger regelmatig contact gehad met André, hetzij via sociale media, hetzij tijdens onze Japanreizen.

andre de grootBelangrijk is dat we dezelfde insteek hebben wat betreft koi. Het mag, neen het moet dan wel commercieel zijn, anders heb je in de wereld van de koi geen overlevingskans, maar het moet vooral ook hobbymatig worden gedaan met een familiaire inslag.

Wij zijn geen dealers die van de opbrengst moeten leven, ondanks het feit dat veel mensen denken dat wij goud verdienen, maar we moeten natuurlijk wel ons beste beentje voorzetten om de kosten van aankoop, transport en opvang te ondersteunen..

Ik denk dat Interkoi zich al jaren bewezen heeft om een behoorlijk aantal toppers naar Europa te halen, met verkopen over de ganse wereld, maar uiteraard vooral Europa. Met een uitbreiding van de vijvers in Arendonk met een groot aantal vijvers op de nieuwe locatie in Ameide kunnen we dus nog meer bieden in de toekomst, met de nadruk op hoogwaardige koi, die toch nog betaalbaar zijn voor de meeste koikichi.

Bekijk bijgevoegde foto’s goed, en je kunt de nieuwe ontwikkelingen opvolgen. Er is nog werk aan de winkel, maar het resultaat mag al bewonderd worden. Interkoi Arendonk en Interkoi Ameide worden uw geschiktste partners voor de opvang en begeleiding van uw tategoi !

Door de online veilingen is er al veel veranderd, maar het zal zijn tol gaan eisen volgens ons in de toekomst. We moeten een beetje visionair zijn, en zoals  het de laatste jaren toegaat zal het vermoedelijk niet blijven duren en zal er opnieuw behoefte zijn aan kennis. En daar komen wij weer op de proppen.

Goedkope koi kan je overal kopen…totaal geen probleem, die markt is er zeker en vast. Maar “Interkoi Arendonk en in de toekomst “Interkoi Ameide” zal zich blijven toeleggen op hoogwaardige koi voor ieders beurs.

Er wordt ondertussen gebouwd op de nieuwe locatie zoals je op de bijgevoegde foto’s kan zien. Natuurlijk ben je benieuwd naar deze nieuwe infrastructuur, maar laat ons dit eerst even afwerken. Ik zal je regelmatig informeren over de stand van zaken. Een groot voordeel trouwens is dat Interkoi Ameide centraal gelegen is in Nederland, niet ver van Utrecht, wat natuurlijk voor veel mensen, zelfs klanten een groot voordeel is.

Nadat de bouwwerken zullen voltooid zijn, is het mogelijk dat we nog eens een gezellige opendeurdag organiseren op de nieuwe locatie ergens begin volgend jaar. Het zou gezellig zijn om de bestaande klantenkring en eventueel nieuwe klanten nog eens samen te brengen om het begin van het vernieuwde Interkoi te vieren.

Ik moet het ook niet onder stoelen of banken steken dat ik een dagje ouder wordt. Ik kan niet vechten tegen de tijd, en vandaag of morgen moet ik de strijdbijl begraven. Ik ben gelukkig nog sterk en gezond en kan beide vennootschappen zeker nog van dienst zijn samen met André. Het is voor mij dan ook een eer om met hem samen te werken om het beste voor onze klanten te realiseren. Laat ons hopen dat ik dat nog jaren kan volhouden.

In de toekomst zullen alle koi verschijnen in de website, de enige plaats waar alle juiste informatie leesbaar is en met de correcte foto's en video's, en niet via de dicutabele sociale media. Wel is het verstandig om rekening te houden met de informatie waar deze koi wordt ondergebracht. Dit zal in de toekomst altijd vermeld worden in het detail van de koi.

Of dit technisch nog zal veranderd worden in de toekomst moet nog besproken worden, maar alle koi van zowel Interkoi Arendonk als Interkoi Ameide zullen ondersteund worden in dezelfde categorie op de website, en laat ons de belangrijke agenten zeker en vast niet vergeten. Ook zij zijn een belangrijke groep die hun koi via ons aankopen.

Wij denken hierbij aan:

Interkoi Nederland

Interkoi Germany

Intakoi Fuit

Als je de nieuwe aankopen zult bekijken hou er dan rekening mee wie je contacteert. Bij het detail van iedere koi zul je voortaan de informatie zien verschijnen waar de koi zullen ondergebracht worden en wie je moet contacteren. In de loop van de volgende uren zul je dan ook een nieuw aanbod zien verschijnen onder de knop nieuwste koi aanwinsten. Hou het in de gaten !

Laat ons de vernieuwde structuur verwelkomen. Binnenkort zul je zeker en vast nieuwe aankopen zien verschijnen. Wij zijn er voor U.

Interkoi Arendonk
Schutterstraat 68
2370 Arendonk
België
+32 478 36 74 74
arendonk@interkoi.eu

Interkoi Ameide
Zouwendijk 11
4233CH Ameide
Nederland
Tel +31 622 38 88 92
ameide@interkoi.eu

 

Meer afbeeldingen

De toekomst van Interkoi: afbeelding 1
De toekomst van Interkoi: afbeelding 2
De toekomst van Interkoi: afbeelding 3
De toekomst van Interkoi: afbeelding 4
De toekomst van Interkoi: afbeelding 5
De toekomst van Interkoi: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Jack

555


Peter VDB

555


Matthijs

555


Johan D

555

interkoi

555


Matthijs

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml