Een heel gamma Dainichi showa

Een heel gamma Dainichi showa

Het is een hele voorraad showa die aangekocht werden door de Interkoi groep en blijkbaar zijn ze nog niet aan het einde van hun latijn. Vandaag is er nog altijd een veiling bezig van Dainichi, ik ben benieuwd.

Voor zover ik begrepen heb van André zou hij een speciaal project op poten willen zetten met de Dainichi showa, maar daar heb ik verder geen informatie over ontvangen. Blijkbaar wil hij een azukari systeem in Ameide begeleiden met tosai. 

Misschien was het een goed idee om hier het volledige gamma van de Dainichi tosai van alle agenten voor te gebruiken, maar het is natuurlijk niet aan mij om daarover te beslissen, ik kan enkel maar een hint geven.

showa van dainichiSamenwerken is altijd moeilijk. Als alles goed gaat geen probleem, maar owee als het fout gaat. Wel moet ik toegeven dat de samenwerking van de groep uiterst correct en met respect voor elkaar verloopt.

Wat uiteindelijk ook de bestemming zal zijn van de aankopen. Ik heb zelf vorig jaar ook een groot aantal van deze tosai aangekocht, er redelijk veel van verkocht, maar heb er nog een aantal rondzwemmen, en die kunnen me zeker bekoren.

Het zou mooi zijn moest ik van de klanten die een showa van Dainichi vorig jaar hadden aangekocht informatie ontvangen, en misschien binnen enkele maanden wat video kunnen ontvangen. Het zou een meerwaarde zijn.

Wat me opvalt is de bijzonder goede huidkwaliteit hier in Arendonk, maar vooral het mooi samentrekken van het sumi met een typisch Dainichi-achtige uitstraling. Ik kan er toch van genieten.

Bovendien is het toch moeilijk om goede betaalbare showa aan te kopen in het Zuiden, dus Dainichi is een goed alternatief, alhoewel de betere selecties ook niet goedkoop zijn.

Hoe het ook zij, alle showa momenteel staan hier afgebeeld. Het zou voor mij wel fijn zijn als je rechtstreeks met de Interkoi agenten contact opneemt, want ik heb er geen zeggenschap meer over, en je zult het in de volgende maanden toch rechtstreeks met hen moeten doen.

Je kan alle contact informatie van Interkoi Ameide voortaan hier vinden. De contactgegevens van onze medewerkers staan telkens vermeld onder hun persoonlijke link op de website met hun koiaabod. 

 

 

Meer afbeeldingen

Een heel gamma Dainichi showa: afbeelding 1
Een heel gamma Dainichi showa: afbeelding 2
Een heel gamma Dainichi showa: afbeelding 3
Een heel gamma Dainichi showa: afbeelding 4
Een heel gamma Dainichi showa: afbeelding 5
Een heel gamma Dainichi showa: afbeelding 6
Een heel gamma Dainichi showa: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

Mooie selectie Showa van toch wel de beste Showa Kweker die er is op dit moment. Hier zou eigenlijk een leuke actie opgeplakt moeten worden maar aan de andere kant ook geweldig om zelf mee aan de slag te gaan en op te laten groeien tot 75+ Showa.
 


Eric

Het lijkt wel showa tijd  ha ha wel mooi soort .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml