Evolutie van een Dainichi showa

Evolutie van een Dainichi showa

Interessant is het wanneer je de evolutie van één van de showa van Dainichi kan laten zien. Vorig jaar kocht Wiechert van Intakoi Fuit een tosai van mij.  Ik verkocht haar niet zo graag, maar hij was er op verliefd, dus van mijn hart maar een steen gemaakt en och.... een beetje hulp aan jongens zoals Wiechert die zich graag in de koihobby bewijzen een handje helpen kan ook geen kwaad.

certificaat showaIk mocht haar ook niet op de website aanbieden, want hij wou deze eerst laten ontwikkelen, en het moment is nu aangebroken om haar te tonen. Gisteren kreeg ik foto en filmpje aan van Wiechert. De showa staat ondertussen ook onder de nieuwe koi aanwinsten.

Het is dacht ik voor de meeste koiliefhebbers ook interessant om de mogelijke evolutie van deze showa van Dainichi te laten zien om ze eventueel over de drempel te  helpen. Ze heeft een mooie groei gemaakt van 33 cm naar 53 cm.

Over de kwaliteit gaan we niet discussiëren en patroontechnisch moet de geïnteresseerde koiliefhebber zelf maar beslissen. Als je een beetje van de bloedlijnen van Dainichi kent, dan zul je opmerken dat ze een echte Dainichi body zal krijgen. Wiechert wil er tenslotte nog even aan toevoegen dat de showa door het lange binnen zitten wat aan beni heeft ingeboet, maar maakt zich sterk dat het in no time in zijn vijver terug in orde komt. 

Dus beste koiliefhebbers als je dus graag een indrukwekkende showa ziet met een Dainichi body voor een diplomatische prijs, dan kan je altijd contact opnemen met Wiechert van Intakoi Fuit.

Het is natuurlijk mooi om Dainichi showa te laten zien na evolutie, maar ondertussen worden er door onze collega's maar showa bijgekocht. Johan van Interkoi Nederland tikte er nog 2 op de kop, met de melding: "Ik kon het vandaag niet laten en heb er toch nog twee bijgekocht."

Showa SH-V24-011694

Showa SH-V24-011776

Ze geven me serieus veel werk, de jongens. De codenummers beginnen af en toe te duizelen, maar wanneer alles op zijn goede plaats staat, dan is  het een luxe. Naast Johan deed André ook nog een duid in het zakje met de aankoop van een veelbelovende showa voor een klant, namelijk showa SH-V24-011786

En als je denkt dat dit nog niet genoeg is, werd er nog een showa verkocht, maar ditmaal van Odakan met code 2401007. Zo dit was me het showa verhaaltje wel....ik hoop dat ze me nu eventjes rust gunnen, want  het wordt af en toe zwart voor mijn ogen.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

wiechert

Dank je Johan.
Ik ben er zelf ook meer dan tevreden mee met de ontwikkeling.
Ze heeft echt de body van .
een goede Dainichi showa gekregen en ik denk dat ze in de toekomst nog wel eens kan gaan verbazen wat de body uiteindelijk gaat worden.


Johan

Wiechert wat een geweldige positieve ontwikkeling heeft deze Dainichi showa gemaakt. Lakzwart sumi de stevige bouw en mooie Kohaku patroon onderop maakt het een heerlijke showa. De witte basis blijft 1 van de belangrijkste items en daar is Dainichi wel een meester in.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml