Een zwaar zondagje

Een zwaar zondagje

Er werden gisteren heel wat koi opgehaald, dus het is de moeite om er een nieuwsitem aan te wijden. Het was wel bloedheet en als je er niet goed tegen kunt, dan is het een ramp. Gelukkig heb ik er niet veel problemen mee, maar toch weegt het door als je veel boxen moet laden.

De eerste die gisteren aankwam was Dirk en zijn vrouw. Zij hadden een tosai van Sakai Co aangekocht en kwamen deze speciaal op zondag halen, omdat ze anders geconfronteerd zouden worden met de file in Antwerpen, want dat is tegenwoordig een ramp hoor ik zo overal vertellen.

Bijzonder aardige mensen, ze waren nog nooit bij Interkoi geweest, maar altijd de nieuwsitems gevolgd, dus ze konden wel een voorstelling maken van mijn bedrijfje. Ze waren tevreden met hun aankoop van deze tosai van Sakai Co. De koi heeft het getroffen, want hij komt in een bijzonder mooie omgeving terecht.

Natuurlijk vroeg ik om een filmpje van zijn vijver en  ik was aangenaam verbaasd over de mooi aangelegde tuin. Het filmpje was te zwaar om te versturen met messenger, daarom even whats app geactiveerd  en het filmpje kan terecht zodat jullie ook mee kunnen genieten van deze mooi aangelegde tuin. Complimenten hoor, je ziet dat deze tuin met liefde is aangelegd, ik kan dus niets anders dan blij zijn met de verkoop van deze tosai die op een mooie plaats terechtkomt.

Dan was het de beurt aan Wiechert die een groot aantal koi kwam ophalen. Eindelijk heeft hij zijn opgroeivijver klaar. Het is de bedoeling dat zijn koi azukari zullen blijven. Mensen die graag één van deze koi aankopen kunnen dit natuurlijk doen, maar dan moet je even contact opnemen met Wiechert.

Je kan het bestand van Wiechert vinden onder de link op de website onder Interkoi verdelers. Hij wou zijn bedrijfje een Japanse naam geven en Interkoi in Japan wordt uitgesproken als Intākoi met een dakje boven de "ā". Je kan dus alle informatie over zijn koi daar vinden en de contactgegevens kan je ook vinden onder zijn link.

wiechert en erwinWiechert stuurde me nog een filmpje op van zijn opgroeivijver. Ik moet hem nu nog leren om filmpjes horizontaal te versturen wat veel aangenamer is om naar te kijken in YouTube, maar het is de telefoongeneratie en die filmen alles verticaal !

Het ziet er in ieder geval boeiend uit, en zo gauw alles klaar is zal hij meerdere foto's doorsturen. Hij heeft een prachtcollectie kohaku, sanke en showa, maar voor prijzen en informatie moet je bij hem persoonlijk zijn.

Natuurlijk heb ik hier ter plaatse ook al filmpjes gemaakt. Ik heb ze gesorteerd per box, en die zet ik hieronder even op een rijtje. 

Een mooie  colectie sanke van Sakai Co
Bowl 1 met een aantal kohaku van Momotaro
Bowl 2 met een aantal kohaku van Momotaro
En dan nog 2 orenji karashigoi van Momotaro

Stuk voor stuk interessante tosai om verder te laten opgroeien in zijn nieuwe bedrijf. Wiechert is uiterst zelfzeker waar hij  mee bezig is, we laten het woord en de daad voortaan over aan hem. Hij heeft ondertussen al een nieuwe klant die gisteren bereidwillig hulp bood. Bovendien zijn er al enkele tosai van gekocht, dus wie interesse heeft, neem dan contact op met Wiechert.

 

Meer afbeeldingen

Een zwaar zondagje: afbeelding 1
Een zwaar zondagje: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Wiechert

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml