Gold price voor golden corn

Gold price voor golden corn

Deze superdeluxe uitvoering van een golden corn uit de stal van Taniguchi, met een ginrin dat onnavolgbaar is, vertrekt naar huis samen met een kin matsuba van Momotaro.

Vorig jaar deed ze mee aan de International Junior Koi Show en ging ze met de grootste eer lopen. De golden corns zijn volop bezig om het huis te verlaten. Langs één kant spijtig, want het zijn aangename koi met een eigenzinnig karakter.

Ze kunnen het dikwijls niet laten om de bowl te vervuilen met een kieuwbloeding. Het is volgens mij eigen aan deze soort, waarvan de oorsprong ook teruggaat naar de oudere genen van de koi met name asagi en soragoi die in het DNA verweven is.

Dit is wel een prachtvoorbeeld van een golden corn die via Narita werd aangekocht. Ik zal hier nog een filmpje laten zien dat gemaakt werd door Polleke. De kwaliteit van het filmpje is stukken beter, en vandaag hebben we afgesproken om nog wat foto's en filmpjes te maken van koi die nog niet gepersonaliseerd zijn. Ik moet toegeven dat dit de beste golden corn uit de serie is, maar er zwemmen nog genoeg golden corn rond die zo goed als gelijkwaardig zijn. 

Tegelijkertijd werd een kin matsuba meegenomen, want dat vond Ingo ook een leuke koi. Ik heb er nog een 4-tal rondzwemmen en die mogen voor een spreekwoordelijke appel en een ei meegenomen worden. 

We zijn ondertussen vrijdag en morgen komt een hele delegatie ook koi ophalen, het zal dus een drukke dag worden. Nu nog hopen dat het zonnetje er door komt, dat is zoveel aangenamer. Voor mensen die koopjes willen doen van de veiling website, registreer je en geniet van de voordelen.

We gaan wel geen koi weggeven, dat is beneden mijn stand en bovendien getuigt dit van integriteits miskenning. Koi weggeven is geen kunst, dat laten we aan anderen over. Voordelen kunnen we echter wel weggeven, en dat kan je via de veilingsite ondervinden. 

De veiling van Interkoi Germany loopt zaterdagavond af, de veilng van de avonturiers loopt maandag avond af. De voordelen spreken voor zichzelf: geen azukari kosten, geen transportkosten, en gratis overwinteren tot volgend jaar april 2024, wat wil je nog meer ! 

Als je nog niet geregistreert bent ! Doe het dan nu en wacht op goedkeuring.

Dan nog even belangrijk nieuws


Ik ga op vakantie van 3 mei tot en met 14 mei. Ik zou het op prijs stellen indien er nog koi moeten opgehaald worden om dat voor mijn vakantie te doen. Het ontlast me van veel verantwoordelijkheid. De koi zullen uiteraard tijdens mijn afwezigheid continue verzorgd en gemonitord worden, maar toch voel ik me veiliger als de koi die nog moeten opgehaald worden voor 3 mei worden opgehaald. De meeste koi zwemmen op buitentemperatuur en het weer wordt iedere dag beter. Hou me op de hoogte aub.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml