Holland koi show dag 1

Holland koi show dag 1

Een perfecte dag om koi te vervoeren. Niet koud, geen zon, zowat de beste omstandigheden om de koi in te pakken en te transporteren. Alles zag er weer keurig en netjes verzorgd uit. Op de foto zie je waar onze vaten staan. Aan de achterzijde met de vatnummers 44 en 45.

Ditmaal een andere benadering van de show. Geen jumbo koi, maar een vat met kleinere koi en een vat met grotere koi, maar geen jumbo. Dus geen mededingers naar de grote prijzen. Nu moet ik wel zeggen dat beide vats er meer dan goed uit zien. Ik ben tevreden van mijn selectie.

Of er prijzen uit zullen komen, zullen we nog wel zien. We waren redelijk vroeg daar, er was veel bedrijvigheid, maar geen overrompeling van de deelnemers. Dat zal vermoedelijk later op de dag gebeuren. Zelf heb ik niet echt rondgekeken, want ik moest snel terug naar huis wegens verplichtingen.

Wel heb ik een paar filmpjes gemaakt van beide vaten. Dit is de video van VAT 45. Met op het einde van de video, de ingebruikname van hun nieuwe systeem om water te verwijderen van de boxen. Het water wordt op deze manier weggespoeld door het in de bijgaande bowl die gemonteerd is op een kruiwagen te gieten. Het had nog wat kinderfoutjes, maar het systeem werkte redelijk goed. Wij hadden de primeur om het te gebruiken. Eenvoudig en doeltreffend systeem in ieder geval, dat weliswaar bij de Euregio koishow al enkele jaren gebruikt wordt. 

bolderkarZorg er volgend jaar voor dat er een 10-tal van deze systemen klaar staan, een dankbaar gebruiksmiddel, evenals de bolderkarren. Het is soms moeilijk om je koi bij de betreffend vats te krijgen, zeker als je achteraan geplaatst wordt. Een bolderkar heeft dan ook een meerwaarde waar we graag gebruik van maken. Ook hier zouden er een 10-tal  moeten voorzien worden, het maakt het debenchen zoveel gemakkelijker. 

Als men dan nog het debenchen zou plannen om 16.00 uur in plaats van 18.00 uur, dan benaderen we de perfectie, maar ik weet niet of ik dit mag zeggen. Respect voor de deelnemers is ook van groot belang. Als we het gevecht voor het debenchen moeten aangaan om 18.00 uur, kost het ons nog minstens een uur om de koi te verpakken. Dan nog naar huis, wat voor velen toch meer dan 1 of 2 uur rijden is, dan wordt het laat op de dag en ook vermoeiend. Bovendien is er na 16.00 uur bijna geen volk meer aanwezig en loopt alles op zijn einde. Niet vergeten dat het 3 dagen koishow is in plaats van 2 dagen.

Dan heb ik hier nog de video van VAT 44 met een aantal tosai. Ik ga nog een speciale aanbieding doen tijdens de show, en ook ALLEEN tijdens de show. Ik zal het even uitleggen. Ik zet de deelnemende koi even onder de knop "Deelnemers Arcen "

Hier vind je alle informatie over de koi, stukken beter dan op "prutsboek", en met de juiste informatie. Mijn aanbieding tijdens de show in Arcen is als volgt:

Korting van 20%
op de vermelde prijzen als je de koi meeneemt bij het debenchen in Arcen van de koi op zondagavond.

Korting van 10%
op de vermelde prijzen als je de koi aankoopt met een extra verblijf van 2 weken na deelname in Arendonk

Korting van 5%
op de vermelde prijzen als je de koi aankoopt met verblijf tot medio oktober na deelname in Arendonk.

HIER STAAN DE DEELNEMENDE KOI

De keuze is aan U. het zijn allen zeer degelijke koi van goede kwaliteit. Je kan me contacteren ter plaatse, vandaag tussen 13.30 uur en 14.15 uur in Arcen, daarna moet ik helaas naar huis, of zondagnamiddag na 15.00 uur in Arcen. Je kan me altijd contacteren via sociale media natuurlijk, want dat is onmisbaar in onze huidige maatschappij.

Als laatste nog een filmpje van de werkbeesten die zich inzetten voor het benchen en fotograferen van de koi. De weersvoorspellingen zien er goed uit, ik hoop dan ook dat er veel bezoekers zullen komen en dat de show een succes mag worden.

 

Meer afbeeldingen

Holland koi show dag 1: afbeelding 1
Holland koi show dag 1: afbeelding 2
Holland koi show dag 1: afbeelding 3
Holland koi show dag 1: afbeelding 4
Holland koi show dag 1: afbeelding 5
Holland koi show dag 1: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml