Mijn nieuwe taak

Mijn nieuwe taak

Op dit ogenblik is het vooral mijn taak om de koi van onze groep in het daglicht te zetten. Zelf wacht ik nog even om mijn eigen koi te promoten, maar gisteren vroeg Michael mij om 2 van zijn koi in het zonnetje te zetten.

interkoi germanyEr is een bijzonder goede en correcte samenwerking met Michael, net zoals met onze andere agenten trouwens. Vertrouwen en correctheid is een onderdeel van de groepsspirit en ik hoop dat dit zo zal blijven.

De 2 koi die Michael in het zonnetje wil zetten zijn een showa van Dainichi en een ginrin orenji ogon van Momotaro. De showa van Daincihi is een dochter van Mona Lisa. Ze werd aangekocht als tosai en bleef een jaar in Japan.

Ze is nu nisai of in onze termen 19 maanden en 58 cm wat zeker niet onverdienstelijk is. Bekijk het laatste filmpje hier. Ze is op korte tijd na aankomst sterk verbetert volgens Michael en wil ze nu dus voorstellen aan de koiliefhebbers.

De vraagprijs omhelst het verblijf tot en met april dit jaar en bedraagt 1 949 euro. In april zullen deze koi samen met enkele andere aankopen naar Arendonk gebracht worden zodat je deze op kan komen halen, tenzij je liever naar Duitsland rijdt natuurlijk. 

De tweede koi is een ginrin orenji ogon van Momotaro van 54 cm.  De ginrin is ook nisai, aangekocht als tosai en verder door Michael begeleid. Iedereen weet dat deze soort een enorme groei kunnen doormaken. Het is een ginrin, je houd ervan, je houd er niet van. Ik kan er in ieder geval van genieten. Vraagprijs 999 euro.

Voor meer informatie zul je toch het beste contact opnemen met Michael om eventuele afspraken te maken. Zijn contact gegevens kan je hier vinden

Tenslotte wil ik je vandaag toch ook nog eens een showa laten zien met een kop om van te watertanden. Deze zwemt nog in Arendonk, staat niet op de website, ik hou deze nog even achter de hand, maar ik wil nu toch al een tipje van de sluier oplichten. Bekijk die kop van deze, daar wordt je toch stil van nietwaar ? Heb dat maar in  je vijver rondzwemmen.

 

Meer afbeeldingen

Mijn nieuwe taak: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml