Wil  jij ook een lot ?

Wil jij ook een lot ?

Wie nog deel wil nemen aan de grandioze loterij op 28 december 2023 in Ameide moet zich haasten, want volgende week is het dan al bijna zover. 

De gele vakjes zijn al gevuld en uitgedeeld, de witte vakjes zijn nog over en er kunnen er natuurlijk nog altijd bijgemaakt worden. De trekking zal plaatsvinden op de dag zelf.

Voortgaande op het mooie nieuwsitem van Johan gisteren wil ik toch nog even de nadruk leggen op de geweldige reeks kohaku die aangekocht werden tijdens onze laatste Japanreis.

Daarom heb ik alle kohaku nog eens samengebracht onder de link van de nieuwste koi aanwinsten. Bekijk ze aandachtig want ze zijn stuk voor stuk de moeite waard. Ze zijn persoonlijk uitgekozen en door het Interkoi Team geselecteerd.

Waarom de nadruk op kohaku ? Ze zijn gewoon goed, meer dan goed. Dat neemt niet weg dat er ook nog geweldige sanke en showa wordt aangeboden onder de link van Interkoi Ameide.

lot van 1000 euroDe meeste koi zijn al honderden keren bekeken, dus de interesse is zeker aanwezig. Laat je de komende dagen nog verleiden om door de aankoop van één van deze koi nog een kans te maken op de hoofdprijs van 1000 euro, een niet te versmaden prijs.

Inschrijven is geen verplichting, maar wordt wel gewaardeerd om de catering de juiste instructies te geven. Het is een kleine moeite om te melden dat je ook aanwezig wil zijn op deze dag. 

2024 is een belangrijk jaar die de transitie van Interkoi zal begeleiden. Dit hoeft geen verandering teweeg te brengen in de functionaliteit van de Interkoi groep, integendeel, het zal bijdragen tot een optimale verbetering die ten gunste zal komen voor de klanten.

Inschrijven om deel te nemen op de opendeurdag kan je doen door een mail te schrijven aan ameide@interkoi.eu. De deuren zullen geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur. André zal je op de best mogelijke manier ontvangen. Er zijn al redelijk wat inschrijvingen, maar er  kunnen er zeker nog altijd bij.

 

Meer afbeeldingen

Wil  jij ook een lot ?: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml