Succes verzekerd

Succes verzekerd

Het is niet eenvoudig als je moet meestrijden met de groten der aarde als je het aanbod van de veiling van Narita moet opvolgen en proberen te scoren, maar het is in ieder geval gelukt met  formidabele koi.

Een 4-jarige kohaku van 75 cm van de kweker Isa, wat wil je nog meer. Ze werd al als voorbeeld aangeduid als de betere kohaku in deze publiciteits voorstelling van de veiling. Des te moeilijker is het om ze aan te kunnen kopen.

narita veilingVolharding en centjes zijn het antwoord, maar dat eist  natuurlijk ook zijn tol. Het is uiteraard de bedoeling van Interkoi Ameide om de hogere kwaltieitskoi aan te kopen laten we dit niet vergeten, maar heeft Interkoi Arendonk ook niet altijd hetzelfde gedaan ?

Maar laten we niet vergeten dat er ook nog altijd meer dan 100 serieuze toppers in Arendonk rondzwemmen. Voorlopig nog altijd unamiem, maar binnenkort zal er verandering in komen en zullen er updates van  komen.  

Daarom dat ik alle koi even verwijderd heb van de website, en we zullen de honger binnenkort weer proberen te ledigen met kant en klare belangrijke updates van de aanwezige koi. Ze zijn nog altijd aanwezig hoor, en geloof me, ze zien er geweldig uit !

Je kan op dit ogenblik stellen dat er hoogwaardige koi in Ameide rondzwemmen, en het voetvolk als ik het zo mag noemen zwemt in Arendonk momenteel en daar is niets mis mee. En laten we ook respect betuigen aan onze collega's die ook geweldige koi hebben rondzwemmen en meestrijden in het Interkoi succes verhaal.

De tweede aankoop is in mijn ogen een succes Showa van de bovenste plank. Een Ueno showa van 3 jaar en 72 cm. Nu ligt Ueno soms minder in de markt, alhoewel ik nooit goed begrijp waarom, want zijn showa zijn spectaculair te noemen bij wijlen.

Mijn god, hier hou ik van, van dit soort nog onafgewerkte showa, maar die wel spectaculair kunnen veranderen éénmaal enkele jaren ouder. Het is helemaal mijn ding.

Vooral dit exemplaar ademt toekomst uit. Ik ben verscheidene malen bij Ueno geweest, en ben altijd ook onder de indruk van zijn betere showa. Minder populair lijkt mij, alhoewel  ik dit niet begrijp. Ik heb er in ieder geval heel goede herinneringen aan en een deel van mijn ervaringen bij Ueno kan je nog lezen onder deze link

Ik wil graag deze showa opvolgen want ik weet ook dat de mama meer dan 100 cm is, dus dat beloofd voor de toekomst. Ik heb in ieder geval een zwak voor deze showa En alhoewel ik stilaan uit het beeld zal verdwijnen als handelaar zal ik nog wel aanwezig zijn in het koigebeuren. Beide koi zullen zo dadelijk ook worden aangeboden onder de knop nieuwste koiaanwinsten. Voor prijzen zul je je moeten wenden tot André via messenger, whatsapp of ameide@interkoi.eu

ueno sanTenslotte wil ik toch nog een woordje uitleg geven over de code van de koi. Ik ondervind dat het nog altijd lastig is om de code te begrijpen, alhoewel het poepsimpel is. De code is speciaal zo samengesteld om eigenlijk onmiddellijk de nodige informatie door te geven. Neem als voorbeeld de showa van Ueno met de code nu van SH-NA24-0168

SH= showa
NA24= veiling van Narita
01= maand van aankoop
68= nummer 68 van de veiling.

Je kan dus in één oogopslag zien waar en wanneer de koi gekocht werd. Bij koi die niet op een veiling werden aangekocht wordt gewoon het jaar de maand en het nummer vermeld. Bijvoorbeeld bij koi 2401001 kan je het volgende aflezen:

24= 2024
01=  januari
001= de 1ste koi aankoop in januari.

Kan het nog eenvoudiger en opener ?

**************************************************************

Als toemaatje stuurde Matthijs nog een filmpje van zijn black angel, een showa van Ueno - 74 cm. Ze werd uiteindelijk 78 cm

 

Meer afbeeldingen

Succes verzekerd: afbeelding 1
Succes verzekerd: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

19 reacties

Eric

555

Matthijs

555

Eric

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555

Robby Borgmans

@Matthijs 555


Matthijs

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml