1000 gram krillplezier

1000 gram krillplezier

Het was vandaag één van die dagen die me ontzettend veel genoegen verschaffen in het houden van koi. Er waren een heel deel echte koiliefhebbers vandaag, en dat maakt het geheel zo plezierig.

Voeg daarbij nog een stralend zonnetje, een aangename temperatuur, en de dag kan niet meer stuk. Ik moet ook wel toegeven dat de wijn die ik gekregen had van K3 me ontzettend smaakte, en ik denk dat Willy deze ook kon apprecieren.Willy is een echte koiliefhebber, maar ook een een echte wijnkenner, en bovendien nog een echte bourgondiër. Zet mij erbij met een goede wijn en het is gewoon genieten.

Rini was in goede doen en genoot ook zichtbaar van de dag. Zijn vijver was zo goed als af, en ik denk dat hij blij zal zijn als zijn visjes weer thuis komen. Voeg hierbij nog Frans, Marc, Marco, Ben, en een aantal mensen die voor de eerste keer bij Interkoi kwamen, en de middag kon niet meer stuk. Het zou misschien een goed idee zijn om een soort aanmeldingsmogelijkheid op de site te zetten, zodat mensen kunnen zien wie er allemaal komt, en kun je op elkaar afstemmen om elkaar te ontmoeten. Hier moet ik eens over nadenken.

Door de gezelligheid ben ik vergeten foto's te maken, maar ik had deze morgen al een aantal foto's gemaakt van mijn koi. Ik geef ze geen voer op zaterdag, want als ze moeten gebowld worden, wil ik ze geen schade toebrengen door te voeren. Ik geef ze dan gewoon wat krill. De foto's geeft een impressie van hun voergedrag bij krill die ik regelmatig geef. Ik neem een plakkaat krill van 1 kg en smijt die gewoon in het water. Deze krill komt uit de diepvries, maar nadat de plakkaat krill een minuutje in het water heeft gelegen begint ze af te brokkelen en zweven de krilletjes door de vijver. De koi zijn er gek op.

Op dit ogenblik ben ik mijn vijvers groen aan het laten worden, en dan kan je de koi minder goed zien. Ik heb er toch enkele boven gehaald en was toch aangenaam verrast door datgene wat ik zag. Nu gaan we ons klaarmaken voor de ontvangst van de koi op woensdag.

Nog even toevoegen dat ik vandaag een nieuwe loterij heb georganiseerd. Ditmaal een showa van Dainishi.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240