30% korting week

30% korting week

Zoals je kan zien zijn alle koi nu op 30% korting geplaatst. 30% korting op ongelooflijk goede koi, jong, met goede genen, onvoorstelbaar.

Waarom doe ik dit dan ? Gewoon om mij te wapenen voor de volgende aankopen.

Zoals je kan zien zijn de nieuw aangekochte koi uit het aanbod verdwenen. De bedoeling is om nog zoveel mogelijk koi te verkopen aan gereduceerde prijzen, maar dan uit het oudere aanbod. En geloof me, het aanbod is slechts een jaar oud...

Zijn dit slechte of lelijke koi ? Ik denk van niet, oordeel zelf, maar om de één of andere reden zijn ze niet verkocht, en een dealer blijft altijd met een restant zitten.

Zelf probeer ik dit restant zoveel mogelijk te verkopen om nieuwe aankopen te kunnen verwezenlijken, het is een onomkeerbaar proces, het is een ondankbaar proces…

Maar geloof me, er zit nog heel goed materiaal bij elkaar dat de moeite waard is om te bekijken. Iedere week gaan er wel een paar weg, maar niet voldoende.

Eind van deze week schakel ik over op de 40% korting, maar ik zal er de koi uithalen waarvan ik denk dat ze te goed zijn om met een korting van 40% verkocht te worden.

Welke het zijn moet ik nog bekijken, maar mensen die wachten op de 50% korting zullen misschien gedesillusioneerd zijn als ze geen gebruik hebben gemaakt van de 30% korting.

Er staan nu een 60-tal koi in promotie, en de prijzen zijn ondermaats. Bovendien zal ik deze week zaterdag en zondag nog open zijn, want de week erop is het de Euregio koishow en zal ik gesloten zijn wegens deelname aan de show.

Doe er je profijt mee...

Extra mededeling

Als je komt om naar een koi te kijken, gelieve dan de codenummer boven de koi op te schrijven of mee te brengen, het maakt het zoveel makkelijker voor mij.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137