30 mei open dag met doorlopende Barbecue

30 mei open dag met doorlopende Barbecue

30 mei 2010 houdt Interkoi Almere een open dag met doorlopende barbeque geheel in de traditie van Interkoi EU. Luc heeft a.s. zondag 16 mei zijn jaarlijks terugkerende open dag en dat dit een succes is mag blijken uit het aantal inschrijvingen welke de 100 overschrijden. Nu zal dat in Almere nog niet gelijk gebeuren maar ik hoop dat het een begin is.

Om deze dagen op te fleuren zijn er vaak acties nodig en dat maakt het ook voor de bezoekers aantrekkelijk om te komen. Daar blijf ik natuurlijk niet bij achter!

a.s. donderdag 13 mei komen er in totaal 60 jumbo tosai Showa van Sekeguchi binnen waarvan er 40 naar Interkoi Arendonk gaan, 5 naar Interkoi Brakel en 15 naar Interkoi Almere. Al deze showa’s worden geleverd met origineel certificaat van Sekeguchi en zullen tussen de 30 en 40 cm. zijn. Via voorinschrijving is het mogelijk de eerste keus te hebben uit deze jumbo tosai voor de prijs van € 575,00. Op dit moment heb ik 1 inschrijving staan dus grijp die kans. Hier geldt wie het eerst komt, het eerst mag kiezen. Foto’s zullen z.s.m. na aankomst op de site verschijnen.

Op 30 mei zullen de resterende van deze 15 jumbo tosai in een vat buiten te bewonderen zijn en voor de speciale prijs van € 400,00 te koop zijn. Geen reserveringen en wel gelijk meenemen!

Dus kortom jullie hebben de keuze: nu reserveren en een vlottere keuze hebben of afwachten tot 30 mei en voor 11.00 uur voor de poort gaan liggen.

Ook zullen deze dag de tosai van Momotaro extra aandacht krijgen. Let op het nieuws voor een speciale aanbieding.

Verder zal iedere koper van eender welke koi die dag een T-shirt van Interkoi Almere krijgen en ik heb nog een extra verrassing voor de kopers in petto die ik later bekend zal maken.

Ook is het mogelijk deze dag in te schrijven op het nieuwe boek van Rini Groothuis. Denk nu niet dat komt wel want voordat je het in de gaten hebt is de eerste druk uitverkocht en moet er gewacht worden op de tweede druk! En wie wil er nu geen eerste druk van Rini Groothuis zijn nieuwste kunststuk!

Zijn jullie van plan te komen dan zou ik daar graag een berichtje van hebben zodat ik rekening kan houden met de hoeveelheid eten en drinken. Ik zorg er namelijk graag voor dat mijn gasten niets te kort komen! Het verplicht natuurlijk tot niets maar dan heb ik in ieder geval een indicatie. Bij voorbaat dank en tot ziens op 30 mei.

Onderstaande foto's van de Sekeguchi showa's zijn slechts een indicatie van wat Sekeguchi te bieden heeft. Wij hebben de keuze in goed vertrouwen overgelaten aan de gebroeders Sekeguchi en Brian de Sousa en zullen binnenkort kunnen zien welke zij voor ons hebben uitgekozen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml