6 Unieke buitenkansen

6 Unieke buitenkansen

Onderschat, niet gewaardeerd, maar bijzonder goed zijn de koi van Taniguchi, waar ik mijn vertrouwen momenteel aan blijf geven.

Ik weet waartoe ze in staat zijn, ik weet hoe goed de meeste van zijn koi zijn. Ik heb er nog een aantal in de pen zitten waar ik een éénmalige sterke actie mee doe om deze kweker te blijven ondersteunen.

Ik moet helaas toegeven dat de kweker niet de meest populaire is omdat hij volop in een groei-ontwikkelings-procédé zit. Hij moet uiteraard in zijn regio opboxen tegen de grootheden in de koiwereld, namelijk Sakai en Momotaro.

Om Taniguchi San even te schetsen en uit te leggen hoe zijn filosofie is, het volgende. Hij is er voor gekend om heel jonge tosai door te laten groeien naar jumbo tosai.

Ik doe dit al een groot aantal jaren en heb dit altijd met plezier gedaan. Ondertussen heeft hij een prachtige accommodatie bijgezet enkele jaren geleden zodat hij zijn klanten nog meer kan bedienen.

Er zijn nog wat gebreken in zijn verzendingspolemieken, en wij proberen dat altijd goed op te vangen, maar het is niet altijd zonder slag en stoot dat moeten we helaas grif toegeven.

We doen er trouwens alles aan om onze ervaring en onze wensen door te geven en hem te overtuigen van de noodzaak om de koi via onze richtlijnen door te sturen. Daar wordt ondertussen goed op gelet en dat werpt zijn vruchten af…het wordt beter en beter.

Ik ga je eerst enkele resultaten laten zien van hele jonge tosai die we een aantal jaren terug gekozen hebben en die nu in april afkomen als sansai en. Ook niet vergeten dat hun laatste meting in november vorig jaar was.

Showa 1611032 – 68 cm

Deze showa bij aankoop november 2016

Kohaku 1711037 – 66 cm

Deze kohaku bij aankoop november 2016

De Sanke van Filip – 68 cm

Deze heeft geen filmpje bij aankoop, vermits deze niet via Interkoi werd aangekocht.

Deze 3 komen in april naar huis en geven je dus een indruk van de koi hieronder die deel gaan uitmaken van mij unieke aanbieding.

WAT IS DE AANBIEDING

Uit te kiezen uit de volgende 6 nisai voor de prijs van 2250 euro INCLUSIEF gratis 1 jaar mudpond, zodat ze ongeveer en hopelijk dezelfde lengte hebben als de koi hierboven getoond.

Dit zijn trouwens allemaal koi die door ons geselecteerd werden en als bijzonder goed werden gerangschikt voor de toekomst. De genen zijn van Sakai en Dainichi ouderdieren.

Mijn volgende reis heb ik in april geboekt, want dan zijn de laatste veilingen en er is ook een event bij Narita dat ik zeker niet wil missen. Dat is de laatste mogelijkheid om deze koi nog in de mudpond te laten, anders laat ik ze allen afkomen naar Arendonk.

Sanke 1805009 – 59 cm

Sanke 1803032 – 55 cm

Kohaku 1710048 – 56 cm

Sanke 1710025 – 57 cm

Sanke 1710023 – 58 cm

Kohaku 1805001 -54 cm

Ook niet vergeten dat de laatste metingen in november werden gedaan, maar grootte bepaald nu éénmaal niet alles, het is vooral de huidkwaliteit die je moet erkennen.

Nu zullen ze in de winter niet echt spectaculair doorgegroeid zijn, maar als alles goed gaat en er een goed seizoen voorhanden is, dan mag je zeker rekening houden met koi die tussen de 65 en 70 cm, misschien wel meer, met een goede huidkwaliteit en de genen om 80+ te worden.

Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 10 februari, dan ben ik weet terug thuis...

Ik hoop hiermee de twijfelaars over de streep te hebben geholpen, en dit zal trouwens ook de laatste actie zijn die ik tijdens mijn vakantie zal doen....tenminste dat denk ik toch...tenzij....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137