Aankomst nieuwe vissen

Aankomst nieuwe vissen

Zaterdag komen de nieuwe vissen binnen. Sedert de crisis is er een klein transportprobleem en is het moeilijk om een juiste datum en uur te plakken op aankomsttijden. Vervelend is het in ieder geval.

Vast staat dat zaterdag in de loop van de avond ± 110 vissen in totaal binnenkomen, waaronder een groot aantal tosai, maar ook nisai, sansai en Jumbo koi. Een heleboel koi zijn aangekocht op de veilingen van Momotaro, terwijl de anderen door ons zijn gehandpicked. In ieder geval hebben we iedere koi in onze handen gehad en bekeken.

De meeste koi komen van Momotaro, maar ditmaal hebben we ook een aantal koi aangekocht van Conias, Hirasawa, Yamatoya en Dainishi. 42 koi echter zullen verder in Japan blijven om door te groeien in de mudpond. Ik denk dat we een assortiment hebben samengesteld die iedereen zal kunnen bekoren. In het totaal zullen er nu een 200-250 koi in Arendonk ronzdzwemmen in 8 vijvers met een totale waterinhoud van 220 m³, in een prijsklasse die voor iedereen zou moeten geschikt zijn. Zoals bekend gaan we niet voor kwantiteit. De meeste koi zijn uit de go sanke groep, met een overdosis Showa en Kohaku, maar we hebben ons assortiment toch aangevuld met wat koi uit de andere groepen, zij het niet te veel. De bijgevoegde foto's geeft je een glimp van de koi die binnenkomen.

Interkoi Arendonk is iedere zaterdag open van 11.00 tot ± 17.00 uur. Ben je nog niet bij ons geweest dan ben je uiteraard altijd welkom. Als je op een zaterdag echter geen tijd hebt, mag je altijd bellen voor een afspraak.

Speciaal voor de mensen van de forumdag

Normaal was er zaterdag een forumdag geplanned voor een groot aantal mensen, maar door de problemen met het transport kan deze helaas NIET doorgaan. Het is in ieder geval spijtig, want ik keek er zeker en vast naar uit. Mijn voorstel is om een forumdag te organiseren in de loop van de maand Juni. Ik zal er voor zorgen dat het een onvergetelijke dag zal worden. Ik heb reeds enkele zeer goede ideeën in petto. Spreek een datum af, het mag op zaterdag, maar het mag ook op een zondag zijn als jullie dit liever hebben.

Speciaal voor de grote ontmoetingsdag op 3 mei

Vergeet je vooral niet in te schrijven voor de Jaarlijkse Barbecue op 3 mei. Tot hiertoe zijn er een 80-tal inschrijvingen. Wil je nog komen op zondag 3 mei, vergeet je dan niet in te schrijven.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137