Alles staat weer op zijn plaats

Alles staat weer op zijn plaats

Zoals jullie misschien gezien hebben staan alle koi terug op hun oorspronkelijke plaats, ingedeeld in categoriën en met vermelding waar ze zitten en of ze verkocht zijn of niet.

Wie het aandurft om een bod te doen op de overblijvende koi kan tussen nu en 29 februari even langs komen om de koi te bekijken en eventueel aan te kopen. Geef even door welke koi je wil zien en wie weet komen we tot een overeenkomst.

Eénmaal opnieuw gebowld en gefilmd, zal ik er een nieuwe prijs op plakken afhankelijk van de evolutie van de koi. De reden is eenvoudig. Ik probeer geld in te zamelen voor mijn volgende Japanreis op 29 februari. Er zijn 3 grote veilingen die op komst zijn, dat beloofd. In april doe ik een laatste voorjaarsreis om de veilingen af te schuimen !

Ondertussen ontvang ik foto's en filmpjes vanuit Arendonk en ik zie dat alles goed in orde is. Het lijkt me ook een gezellige boel te zijn zo te zien aan de foto's. Wel heb ik gehoord dat er een serieuze storm op komst is en ik waarschuw iedereen toch voor de overkappingen.

Ik heb Ben gevraagd om zoveel mogelijk te verstevigen want ze zijn behoorlijk onderhevig aan windvlagen, en ik hoop niet voor verrassingen te komen staan als ik maandagmorgen aankom. Zo te zien heeft hij zijn best in ieder geval gedaan.

Onze laatste dag hult zich in regen. Zomaar niet een buitje, maar een serieuze regenvlaag die volgens mij de ganse dag gaat duren. Bovendien komen we maandagmorgen vermoedelijk in een storm aan, Hopelijk zullen we er niet te veel hinder van ondervinden !

Beste klanten, doe je best om er nog een aantal koi uit te pikken en aan te kopen. De lente is in zicht...denk ook aan de bestellingen, want de einddatum van de bestellingen loopt ten einde....

 

Meer afbeeldingen

Alles staat weer op zijn plaats: afbeelding 1
Alles staat weer op zijn plaats: afbeelding 2
Alles staat weer op zijn plaats: afbeelding 3
Alles staat weer op zijn plaats: afbeelding 4
Alles staat weer op zijn plaats: afbeelding 5
Alles staat weer op zijn plaats: afbeelding 6
Alles staat weer op zijn plaats: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

1 reactie

rudy

He Ben bedankt om de lekkere taart en hapjes he van gisteren


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240