Als zelfs de Engelsen hun weg vinden...

Als zelfs de Engelsen hun weg vinden...

Een stralende zon, prettige mensen en goede koi. Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde zaterdag. Enkel de pannekoeken ontbraken, maar daar had ik even geen tijd voor.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik me vandaag een bult verschoten ben. Niet alleen omdat er Engelsen de weg gevonden hadden naar interkoi, maar vooral door de Sanke, Showa en kohaku te bowlen van de veiling van Februari. Dat deze koi nog niet verkocht zijn is voor mij zowat het grootste raadsel. Wat een goede koi en wat een bloedlijnen. Even vertellen dat de sanke en showa van Izumoryu en mako maar liefst 46-48 cm groot waren. En wat een huidkwaliteit, om je duimen en vingers van af te likken.

Verder werden de ginrin oshiba shigure en een showa uit Ben's bakje opgehaald door Paul en broer. Zij hadden verleden jaar een matsue gekocht, en deze had het zo goed gedaan, dat ze de volgende koi ook bij ons kwamen kopen. Dan ben ik oprecht trots hoor, want daar doen we het tenslotte voor.

Rini besloot om camouflage ook mee naar huis te nemen, en Rini was duidelijk in de nopjes met de koi die er gewoon geweldig gezond uitzag...wat een kop heeft die camouflage, niet normaal, de kop van een buffel...

Ben doet niet liever dan de tosai even in zijn hand te nemen en te showen en na nog enkele exemplaren van de 42 showa reeks even gecontroleerd te hebben, zagen we dat het goed was, en hebben we tevreden de deuren gesloten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240