Anarex-Bio

Anarex-Bio

Iedereen kent vermoedelijk het produkt Anarex-Bio. Het is reeds jaren het leidende produkt voor een biologische verzorging voor uw koi.

Ik ga deze week 200 liter laten komen in bussen van 10 liter. Wie interesse heeft om het anarex-bio te gebruiken, of als reserve te gebruiken kan dit aan de prijs van 79 euro/10 liter. Onderstaand vind je nog eens de vele voordelen van Anarex-bio, maar bovenal is het een produkt dat werkt. Stuur me een mail als je een bus wil bestellen, ik zal ze dan appart zetten voor je. Ik som hieronder de reeds gekende voordelen nog eens op.

Dit product is eerst vele jaren in diverse koivijvers met problemen in Europa uitgeprobeerd. De praktijk gedurende deze jaren wees uit dat het merendeel van de bacteriële- en schimmelinfecties succesvol verholpen konden worden.

De gebruiksdiscipline was sterk afwijkend van de tot dan toe bestaande producten. Deze producten, hoofdzakelijk chemische- en farmaceutische producten, kenmerken zich door een directe werking gedurende enkele uren, met achterlating van giftige reststoffen in het water. Antibiotica en chemische preparaten boden zelden dezelfde goede oplossingen tot herstel, terwijl Anarex-Bio®logisch4 een werking heeft van dagen, maar géén giftige reststoffen achterlaat, het evenwicht van het water niet aantast, zelfs verbeterd en bij de juiste toepassing ook geen littekens bij de koi achterlaat. Overweldigend is het verschil in aantal herstelde koi, in verhouding tot de historische middelen.

Anarex-Bio is een 100% zuiver biologisch, multifunctioneel product, geproduceerd uit zeer nauwkeurig geselecteerde granen, dat bestaat uit speciaal geselecteerde melkzuurbacteriën, melkzuren, enzymen en gisten.

Anarex-Bio®logisch4 is op geen enkele manier schadelijk voor het vijverwater, nitrificerende bacteriën, koi, planten, huisdieren, de mens of het milieu.

Anarex-Bio®logisch4 stuurt en geeft richting aan de natuurlijke micro-organismen, hetgeen resulteert in een beter biotoop / klimaat voor een optimale groei en ontwikkeling van vissen en planten.

Anarex-Bio®logisch4 is gedurende vele jaren, met hoog resultaat in koivijvers met merendeels Japanse koi onder diverse omstandigheden in de E.U. afgetest.

Anarex-Bio®logisch4 is uitstekend geschikt ter bestrijding van de meeste bacteriële infecties, ontstaan door pathogene ziekteverwekkende bacteriën zoals o.a.: aeromonas en pseudomonas bacteriën beter bekend door de gevolgen zoals: gatenziekte, bekrot, vinrot en schimmelinfecties.

Anarex-Bio®logisch4 herstelt het natuurlijk evenwicht in uw vijver o.a. door het versneld omzetten van ammoniak en nitriet in stikstof.

Anarex-Bio®logisch4 versnelt de afbraak van afvalstoffen in uw vijver, waardoor uw filter aanzienlijk minder belast wordt en uw vijver een hogere waterkwaliteit krijgt, wat uw koi ten goede komt.

Anarex-Bio®logisch4 is gegarandeerd onschadelijk voor de noodzakelijke nitrificerende bacteriën in het filter en de vijver, als ook voor uw vissen, uw planten, uw huisdieren en voor uzelf.

Anarex-Bio®logisch4 laat geen negatieve reststoffen achter en kan onbeperkt gebruikt worden.

Anarex-Bio®logisch4 voorkomt in veel gevallen, dat uw koi anders antibiotica of chemische middelen als medicatie toegediend krijgen. Het toedienen van antibiotica en chemische middelen, zorgen dikwijls voor verstoring in de ontwikkeling en groei van uw koi en vernietigen nitrificerende bacteriën, maar ook het noodzakelijke evenwicht in uw vijver en uw koi.

Anarex-Bio®logisch4 versterkt het aanwezige afweersysteem van uw koi in hoge mate, o.a. wordt de kwaliteit van de slijmhuid verbeterd.

Anarex-Bio®logisch4 kunt u absoluut niet overdoseren.

Anarex-Bio®logisch4 werkt bij de meeste bacteriële infecties. Op virussen heeft het geen invloed. Een goede analyse vooraf van wat er daadwerkelijk gaande is, is altijd noodzakelijk voordat u iets toevoegt aan uw vijver.

Anarex-Bio®logisch4 in het gebruik, veroorzaakt géén resistentie bij bacteriën en / of uw koi. U kunt het onbeperkt blijven toepassen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240