Beloning naar werken

Beloning naar werken

Een show organiseren is niet alleen tijdrovend, maar heeft ook  de mankrachten nodig om de show in goede banen te leiden. Dat zijn de werkmensen van dienst die zich inzetten om alles in orde te krijgen.

De organisator van dienst is Georgers Vandermeulen voor de Belgische Koishow in Merelbeke dit jaar. Hij werd uitbundig gevierd tijdens de prijsuitreiking van de show.

De personen die bijzonder belangrijk zijn, maar die gewoonlijk minder bekend zijn, zijn de werknemers die alles in goede banen moeten leiden qua opbouw en het afbreken van de show. Zij worden uiteraard bijzonder geapprecieerd, maar nooit echt in de bloemetjes gezet en dat bracht ons op een idee !

Mijn intenties dit jaar is vooral een overschakeling naar bepaalde koi, waardoor er andere koi uit de boot vallen. Misschien tot verdriet van enkelen, en tot plezier van anderen, maar mijn doelstelling is hiermee bepaald. Zelf heeft Interkoi nog een groot aantal koi die eigenlijk nog moeten verkocht worden, maar die door mijn doelstellingen uit de boot vallen.

Er werd het idee geopperd om de werknemers een koi te schenken en na overleg met Georges werd er een consensus gevonden en zullen alle werknemers van de BKS een koi aangeboden krijgen uit de koi die nog overblijven in Arendonk.

Dit uit respect voor de werknemers en als beloning voor hun inzet. Er is beslist dat zij zaterdag 10 uur met 25 man ongeveer zullen samenkomen in Arendonk om gezellig hun keuze te maken. Het is begrijpelijk dat dit niet allemaal toppers van formaat zijn, maar nog degelijke koi die zeker mogen gezien worden. Interkoi heeft zich bereid verklaart om hier mee samen te werken, en zal alles in het werk stellen om een zo kwalitatief mogelijke collectie samen te stellen.

Er werd het volgende beslist: Ik zal zaterdagmorgen tegen 10 uur alle koi in een plastic zak klaarleggen en die zullen genummerd worden door de BKS. Als de mensen aankomen zullen zij een nummer mogen trekken en dit nummer stemt overeen met de nummer op de plastic zak en dat wordt hun koi ! Eerlijker kan het niet !

Het wordt dus een drukke dag zaterdag morgen, maar eentje die ik met plezier zal uitvoeren. Bovendien zal ik de mensen op gepaste wijze proberen te ontvangen….

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Wiechert

555


The Untouchable

555


Peter De Clercq

555


Johan

555


Matthijs

555


David

555


Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml