Beoordelingsdag door Ben

Beoordelingsdag door Ben

Zondag 12.00 uur zal Ben enkele tosai presenteren en uitleggen waarom hij deze tosai heeft geselecteerd. Waar moet je op letten als je een tosai beooordeelt ?

Het zijn de kleine dingen waar je op moet letten. Vooral kijken is de kunst en je moet weten wat belangrijk is. Het is velen gegeven, helaas zijn er weinigen uitverkoord om dit te kunnen zien, al zijn er velen die beweren dat ze het kennen.

Dat Ben het kan zien, staat voor mij als een paal boven water. Dit heeft hij reeds menigmaal bewezen en de resultaten liegen er niet om. Zelfs de kwekers in Japan toonden hun respect voor de selectiemethode van Ben.

We zullen een 10-tal tosai showen en beroordelen. Geen toppers, maar gewone tosai van goede kwaliteit. Heb je vragen ? Dan heb je nu de gelegenheid om ze te stellen. Wel zouden we het op prijs stellen als je laat weten dat je komt, zodat ik de nodige maatregelen kan nemen voor alle verfrissingen en versnaperingen. Stuur een mailtje naar Interkoi om je aanwezigheid te melden, en zo ja, met hoeveel personen je komt. Kosten zijn er niet aan verbonden.

Nog even vermelden dat we zaterdag 19 september open zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur en zondag 20 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. Maak vooral ook van de gelegenheid gebruik om even een goedendag te komen zeggen tegen onze vriendelijke Hans, die je graag persoonlijk komt begroeten...(wat een schatteke...) of kom onze Shiba Zakura bewonderen in het gezelschap van haar hofdames, altijd de moeite waard.

Niet vergeten: stuur een mailtje als je er zondag 12.00 uur bij wilt zijn.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml