Beoordelingsdagen 1 en 2 oktober

Beoordelingsdagen 1 en 2 oktober

Zoals voorheen aangekondigd zullen we op 1 oktober de tosai uit de groeivijver presenteren.

s'Morgens zullen wij de koi gaan inpakken. Rond 12 uur zijn we terug in Arendonk. Ondertussen hoop ik dat de aanwezigen koffie hebben gekregen van Rini.

De weersverwachtingen zijn gunstig, er is sprake van de zo gewenste nazomer, dus zal ik niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag 2 oktober openhouden.

Op zaterdag 1 oktober zullen we alle koi uit de groeivijver fotograferen, filmen en in hun nieuwe verblijf zetten. De mensen die hun koi graag meenemen, kunnen dit onmiddellijk, of mogen nog 14 dagen wachten, aan hun de keuze.

Op zondag zal ik speciaal opendoen voor de mensen die op zaterdag niet kunnen, en toch de groeivijvervissen willen zien. Ik zal dan op zondag openhouden van 10.00 tot 14.00 uur.

Voor alle klanten die hun koi uit de groeivijver ook graag willen laten overwinteren in onze verwarmde buitenbak op een constante temperatuur van 18° kunnen dit op aanvraag. De plaatsen zijn echter beperkt.

De vergoeding hiervoor bedraagt 250 euro. De koi mag dan overwinteren tot 15 april op een constante temperatuur van 18°. De plaatsen zijn beperkt tot 10 koi.

Er zijn al een aantal inschrijvingen voor zaterdag 1 oktober. Wie echter aanwezig wil zijn, moet zich nog eventjes melden, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Uiteraard is het niet verplicht om een koi uit de groeivijver te hebben gekocht. Je kan ook zo komen kijken natuurlijk.

Tijdens het voorstellen, meten en filmen van de koi, kunnen er altijd vragen gesteld worden.

Hier nog een mooi filmpje van de Ta Agari koishow: Ta Agari Koishow, gemaakt door Bram Rohaan. De Ta Agari koishow is een wedstrijd voor de best gekweekte koi van dit jaar. Deze zijn ongeveer 3 maanden oud.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137