Bij gebrek aan beter

Bij gebrek aan beter

Toeval of niet, maar koi blijft als een rode draad gesponnen in mijn vakantie.

Waar we s'morgens gaan ontbijten hebben ze een soort vijver over de hele lengte gemaakt, dat verbonden is aan een stromend kanaal dat door het ganse domein stroomt.

En ja hoor, hier hebben de koi zich ook in gevestigd. Natuurlijk is het dan ook heel plezierig om er een stukje boterham in te smijten. Het gevolg is een krioelen van kleine koi die ieder een stukje willen te pakken krijgen.

Ik heb nu veel tijd om mijn komende Japanreis voor te bereiden. Binnenkort komen de koi van de veiling van Momotaro online, waarvan ik vermoed dat het een zeer interessante veiling zal zijn. Niet alleen voor de fantastische koi dat ze momenteel kweken, maar ook een beetje omdat de yen ons iets gunstiger gezind is geworden.

Hoe zich dat laat vertalen is me nog niet helemaal duidelijk, want we moeten nog steeds afwachten of de toestand zo blijft, maar het ziet er in ieder geval gunstig uit.

Wie zich interesseert in Thailand kan altijd een vleugje aroma proeven van enkele filmpjes die ik heb gemaakt. Speciaal voor de liefhebbers van Thailand.

Impressie van ons verblijf

eieren koken in de hot springs

Thaise pannekoeken of rotee

15 min. schilderkunst

Chaweng beach

Koh Angton

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137