Changement de décor

Changement de décor

Ofwel een kleine aanpassing in de aanbieding van de showa met prijsuitreiking tijdens de Belgische Koishow op zondag 25 juni in Hasselt.

In het aanbod staat het volgende vermeld:

Ik wil deze showa ook inzetten op de show in Arcen, want ik heb 2 vaten besteld in Arcen. Ik ben bijna zeker dat dit een mogelijke kandidaat winnaar is. Dit hangt uiteindelijk echter af van de concurrentie ! Wint de showa een eerste prijs, dan geef ik er nog een waardebon er bovenop van 250 euro voor de aankoop van het voer dat ik al 10 jaar promoot, probites.

Dit ga ik aanpassen. Het is namelijk zo dat er een kohaku is weggevallen die normaal mee naar de show zou gaan. Deze werd namelijk verkocht tijdens de opendeurdagen en nu is er natuurlijk een plaats opengekomen.

In plaats van de showa in Arcen in te zetten, neem ik de showa mee naar de BKS, zodat je tevens nog de mogelijkheid hebt om deze showa gedurende 2 dagen te bewonderen en je te overhalen om ter plaatse nog één of meerdere loten te kopen.

Je moet maar zo denken: Met een kleine donatie van 10 euro of een veelvoud van 10 euro heb ik niet alleen kans om een prachtshowa te winnen, en als het niet zo is, beschouw ik het als steun voor interkoi.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240