D-Day, zondag 6 juli

D-Day, zondag 6 juli

Wat zal er te zien zijn:

De overblijvende Doitsu van Matsue (28-35 cm) die te koop zullen aangeboden worden vanaf 175 euro, een aantal kawarimono, waaronder benigoi, karashigoi en andere vanaf 100 euro/stuk. (± 40 cm), maar bovenal

een aantal zeer goede Tosai Kohaku van uitzonderlijk goede kwaliteit. De ontwikkeling die deze tosai op enkele weken hebben doorgemaakt is gewoon fenomenaal, en toekomstgericht verwacht ik dan ook ontzettend veel van deze kohaku. Zij zullen worden aangeboden voor 500 euro/stuk en zijn het zeker waard.

Daarnaast kan je ons gewoon aanbod bekijken, waaronder natuurlijk de overblijvende showa’s van Momotaro (± 15), enkele bloedmooie tancho’s en alle andere koi die je op de website kunt vinden, uitgezonderd Shiba Zakura, Clarissa en Sandakan. Deze bevinden zich in ons revaliditatiecentrum om te bekomen van de verdienstelijke inspanningen die ze geleverd hebben op de shows in Hilvarenbeek en Hasselt. Wij hebben trouwens ook besloten om in Arcen niet mee te doen om de koi de kans te geven om volledig te recupereren, en de strijd aan te vatten volgend jaar.

Om uw uitstap te belonen, bied ik 1 bus PipPondPlus (5 l.) en 1 zak probites (3 kg) aan voor 100 euro. (normaalprijs: 117,50 euro)

Dit zal ook de enige zondag zijn dat we open zullen houden tijdens de maand juli. Je kan uiteraard altijd bij ons terecht op afspraak.

Kom je, reageer dan even zodat ik weet wie er aanwezig zal zijn....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml