" /> " />
Dank je wel...

Dank je wel...

Je zult zeggen, waarom de titel "Dank je wel"....

Wel, omdat ik uit de grond van mijn hart dankbaar ben voor de klanten die zo blij zijn met de koi die ze komen ophalen, en die zeker zijn dat ze een goede koi gekocht hebben.

Verleden week zondag was zo een dag, en vandaag was dit weer zo een dag. Je ziet het geluk op de mensen hun gezicht als een onbetaalbare glimlach verschijnen, en dan ben je zelf ook intens gelukkig.

Denk nu niet dat ik blij ben omdat ik weer geld voor een koi krijg hoor, dat heeft er absoluut niets mee te maken, en dat zal me ook nog een worst wezen ook. Nee, ik ben dankbaar omdat mensen het gevoel hebben dat ze voor één keer niet bedrogen worden.

Als je deze kindai showa in al zijn glorie ziet, magistrale body, geweldig shirojo, glimmende teri (huid) en een uitstraling waar je alleen maar respect voor kan hebben, dan kan je toch alleen maar gelukkig zijn, of zie ik dit verkeerd.

Ik heb veel van deze klanten, en ik ben ontzettend blij dat ik deze klantenkring heb kunnen opbouwen op een betrekkelijk korte tijd, en ik kan vandaag alleen maar zeggen: bedankt aan iedereen en bedankt aan Marco omdat jij vandaag zo gelukkig was met jou aankoop bij Interkoi.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml