De deal is rond

De deal is rond

De voorheen aangekondigde deal met Momotaro is rond.

Het heeft ditmaal lang geduurd, maar het is uiteindelijk toch gelukt. Ook de Yen strooit veel roet in de onderhandelingen, want die blijft zich te sterk handhaven. Uit goede bron heb ik trouwens vernemen dat deze nog sterker komt te staan.

Wat is de deal:

Ik heb 32 vrouwelijke koi kunnen kopen die de veiling juist niet gehaald hebben uit de nieuwe Dainishi/Mako bloedlijn. Deze bloedlijn die vele harten zal stelen in de toekomst is het paradepaardje van Maeda San en Daisuke. Zij stralen van vertrouwen en je herkent als het ware de echte Dainishi showa in deze bloedlijn. Let wel: de goede Dainishi showa. Deze tosai zijn allen 30-35 cm, en geboren op 2 mei 2008. (8 maandjes en al zo groot).

Buiten het feit dat ze de veiling juist niet gehaald hebben, zijn het vrouwtjes en iedereen weet wat ik daarmee bedoel. De moeder ken ik nog niet, maar die is 88 cm groot. Eén van de papa's zie je hier bijgevoegd, en die is op dit ogenblik reeds 70 cm, over oyakoi gesproken. Deze papa is nog maar 3 jaar en heeft dus nog een hele rit te gaan.

De volledige stamboom zal binnenkort vrijgegeven worden, zowel wat betreft de vrouwelijke als de mannelijke oyakoi. Dit op speciaal aandringen van mij.

Verder wil ik je nog even vertellen dat ik vandaag zal overgaan tot trekking van de loterij van de shiro utsuri, en dat ik zondag de volgende loterij start met de showa van Momotaro 804020, en dit in een speciale editie. Ondertussen zijn de jongens ook een programma aan het schrijven om de loterij volledig te automatiseren.

Verder heb ik zelf nog een heel exclusief idee ontwikkeld, volledig nieuw, en volgens mij nog nergens van toepassing. Hierover later meer, want kapers blijven op de kust... :)

Ten laatste nog een quote van Rini:

Misschien wel leuk om even te melden dat ik net in de brievenbus de dvd van Koi@Home vond. Daarop een weergave van de veiling van Momotaro waarop de shiro/showa lijn getoond en benoemd werd. Goed te zien in beeld onze Brian. Het leuke was dat de presentatrice meldde dat er weinig buitenlanders aanwezig waren omdat deze koi te exclusief en prijzig waren om naar de Benelux te halen. Alleen Interkoi Arendonk en Aqua hobby importeerden deze speciale koi.

En ja, dit gaat over deze aankopen...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240