De laatste barbeque in Augustus

De laatste barbeque in Augustus

Zolang het weer het toelaat, mogen en moeten we ervan profiteren, en dat doen we met volle teugen.

Dit jaar kenmerkt zich door het op bezoek gaan bij interkoi vrienden, dat gepaard gaat met een fijne barbeque avond. Dit is de 3de op rij en tevens de laatste voor deze maand. In september hebben we nog een barbeque tegoed, maar daarover later meer.

Moppentapper van dienst: Ben

Verteller van dienst: Rini

Fotograaf van dienst: Noëlle

Kok van dienst: Ans en Frans

Verslaggever van dienst: ik

Sfeer: zeer aangenaam

locatie: geven we niet door

Aantal vijvers: 3

Aantal vissen: mij niet bekend

Vermits ik vorige week reeds een verslag gemaakt had van ons bezoek aan Ans en Frans, beperk ik me nu tot wat sfeerfoto's van deze zeer geslaagde barbeque. De vijver was trouwens volledig groen, dit in navolging van onze raad: Spelen met algen.

Als je dit op regelmatige basis doet, afgewisseld met het terug helder maken van je vijver, dan pas besef je hoe koi zich kunnen evolueren in positieve zin qua huidkwaliteit en het opbouwen van de body. Het lijkt wel of de constante aanvoer van algen een feestbanket is voor de koi, die zienderogen body maken en waarvan de huidkwaliteit met rasse schreden verbetert.

Het enige nadeel natuurlijk is dat je je vissen niet kan zien, maar als je hier een afwisselend spel van maakt, kan je het goede met het aangename paren. Het is in ieder geval een geweldig gevoel om die blinkende lijven uit het water naar boven te zien komen na hun algenfestijn.

De barbeque was in ieder geval zeer geslaagd vergezeld van aangenaam weer en aangenaam gezelschap. Nu op naar de volgende barbeque en vooral focussen op Arcen. Het probleem is wel dat we niet zoveel koi meer hebben om in Arcen in te zetten. De verkoop is, na een minder begin dit seizoen toch aardig aangezwengeld. Waren we in het begin van dit jaar wat pessimistisch, op dit ogenblik worden we vooral gerespecteerd voor onze hoogwaardige koi, en dat is waar we uiteindelijk naartoe willen.

Samenvatting: doel bijna bereikt...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: NIET OPEN OP ZONDAG 1 MAART EN 8 MAART

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-10234

sanke SA-V19-10234
Koi Evolutie

1710023

Archief 1710023