De veiling zit erop

De veiling zit erop

Was het succesvol ? Ja en neen. Ik heb goede koi gekocht, maar zou nog betere kunnen kopen, en ik zou nog betere willen kopen.

Helaas durf ik het risico niet aan. De meesten die hier zijn krijgen zoekopdrachten van klanten en om de één of andere reden heb ik die niet. Ik weet niet wat ik de mensheid misdaan heb, het zal wel aan mij liggen maar ik heb die in ieder geval niet.

Ik heb de koi op de website gezet, en wil nu gaan slapen want ik ben moe. Rest mij alleen nog een overzichtsfilmpje te tonen van de koi die vandaag verkocht werden bij Momotaro.

De kohaku waren indrukwekkend, bij de showa en de sanke zaten mooie exemplaren, de 3 jarigen vielen me een beetje tegen in het echt, en de mannen van 3 jaar gingen helaas te duur weg.

De goede ginrin waren fantastisch, ik heb een middelmatige op de kop kunnen tikken, maar ben er wel blij mee. Daar zal ik zeker een vrouwelijke koikichi mee blij kunnen maken vandaag of morgen, en anders kijk ik er zelf naar.

Ik heb wel de 3 beste mini ginrin op de kop getikt, een heel mooi setje want ze werden per 3 verkocht. Helaas voor een flink bedrag en daarom helaas ook de hoge prijzen…het kan niet anders.

De ogon waren verbijsterend, maar sommige bowls die samengesteld waren uit 5 stuks gingen soms duur. Ik had een eigen bowl samengesteld met Adam die me altijd helpt, en daar moest ik flink voor betalen, want dan beginnen de andere ook te bieden, maar ik had ze toch. Ze zijn echter ondertussen ook al verkocht.

Dit is ook nog even mooi: Maeda houdt van mijn handdruk

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240