De vraag van Fred

De vraag van Fred

Naar aanleiding van onze Column, beoordeel mijn lievelingskoi, vraagt Fred me het volgende:

Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets heb laten horen maar dit komt doordat ik afgelopen zomer mijn vijver totaal veranderd heb en druk geweest ben met totaal andere dingen. Nu heb jij op je site een rubriek "Beoordeel mijn koi".

Ik heb een showa van ca. 70 cm groot, 4 jaar oud, kweker zou Sakai zijn, dit is mij 2 jaar geleden tenminste verteld. Aangezien ik maar een leek ben zou ik graag eens de mening willen horen van de kenners over deze koi. Ben ik erg nieuwsgierig naar. Ik hoop dat jij mij hier iets over kunt zeggen of dat je deze op je site wil zetten en dat mensen hier een reaktie op willen geven.

Ik reken er dus op dat jullie je eerlijke mening even wil geven over deze showa van Fred, waarvan de naam Lima is volgens mij.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137