De waardebonnen vergeten

De waardebonnen vergeten

Ik ben dinsdag rats vergeten om de waardebonnen door mijn kleinkinderen te laten trekken.

Het was een verschrikkelijk drukke dag. s'Morgens kwamen ze de nieuwe badkamer afwerken, het was druilerig weer en ik moest nog een boel opruimen na de dag van de derde mei. In de namiddag moest ik dan frietjes bakken met een curryworst (frikandel) voor mijn kleinkinderen en ik was de doos met de waardebonnen gewoon vergeten. Ik weet het, het is geen excuus, maar ik ben het gewoon vergeten.

Ik zal zaterdag tijdens de openingsuren van Interkoi iemand van de bezoekers die ik ken even de waardebonnen laten trekken. Je moet de prijs dan nog wel komen afhalen, en dit is tevens een goede gelegenheid om nog eens een bezoekje te brengen aan Interkoi.

De prijzen zullen als volgt verdeeld worden:

1 x waardebon van 100 euro geschonken door Logilabel

4 x 1 bus PIP ter waarde van 72,50 euro geschonken door PipPondPlus

2 x 3 kg Probites summer ter waarde van 98 euro geschonken door Nedkoi

3 x 3 kg Probites summer ter waarde van 147 euro geschonken door Nedkoi

4 x 2 zakken Breeders Secret klei ter waarde van 38 euro geschonken door Nedkoi

1 x emmer Misamar koi food geschonken door vi-ja koi

De uitslag zal ik dan ook zo snel mogelijk mededelen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240