Dit is het resultaat

Dit is het resultaat

Zoals geplanned zou ik mijn bakken gevuld hebben op woensdagavond.

De Rudy was toevallign aanwezig en hij heeft de eer gehad om het eerste water in de eerste bak te laten. Het is nu ongeveer 11 uur s'avonds en de eerste bak is reeds gevuld, de 2de bak is half vol. Morgenvroeg 5 -6 uur zullen alle bakken gevuld zijn met water.

Het was vandaag een drukke dag. De mannen van de warmtepomp kwamen hun installatie voltooien, Peter van deltafiltration kwam de laatste hand leggen aan de filterinstallatie en de bouwvakkers Mark en Theo moesten de boordstenen nog allemaal leggen, maar het resultaat mag er zijn denk ik.

De vijvers zullen nu nog ontsmet worden en vrijdagavond laat ik er enkele koi in om de vijvers op te starten. Mijn werk zit er weeral op, en ik ben er trots op. De finishing touch komt later nog, maar het belangrijkste is gedaan....

Ik heb een hele reeks foto's opgeladen omdat meerdere mensen vroegen naar foto's van het leidingwerk en dergelijke. Zo gauw als alles klaar is, zal ik toch een dag organiseren om alles rustig te komen bekijken als jullie dat wensen. Dat zal echter voor eind november, begin december zijn denk ik.

Indien er mensen interesse hebben om meer info te ontvangen over het systeem van de warmtepompen, dan mogen ze dit aan mij doorgeven. Het is een vrij complex systeem dat toch wat uitleg vraagt. Indien er genoeg interesse is, heeft flor mij beloofd dat hij gerust een dag aanwezig wil zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240