Dit kan men toch niet weigeren

Dit kan men toch niet weigeren

Als men 200 km rijd in dit weer, en als anderen op hun kniëen in de sneeuw voor een blauwe bowl komen zitten, dan kan je toch niet weigeren om de tosai even te bowlen.

Ik weet het, het is niet helemaal eerlijk tegenover die kleintjes, maar zou jij het kunnen weigeren ? Nee, ik niet hoor. We hebben het dan ook snel, zonder stress en met veel respect gedaan durf ik te zeggen.

Ik moest toch snel een foto nemen, want iemand, die op zijn knieën voor een bowl met tosai in de sneeuw zit, bij -3°, dat is toch een unieke foto volgens mij. Ik moest dan ook heimelijk lachen als ik het nieuwsitem al voor me zag staan, want de persoon in kwestie is volgens mij niet op de hoogte van deze foto, en dat maakt het des te plezieriger.

De foto van de tosai die Ben eventjes in zijn handen boven het water houdt, is van de zwartste showa uit de selectie, en is puur gedaan om een momentopname weer te geven van de hoger huidkwaliteit.

Een filmpje kan niet op het menu ontbreken natuurlijk: De kleintjes

Morgen ga ik mijn laatste promotie plaatsen zoals beloofd. Ik krijg veel goede mails over de promoties, en er wordt gevraagd om dit op regelmatige basis te doen. Ik zal hier echter over nadenken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137