interkoi shop

" /> interkoi shop

" />

Nieuwe producten 2010 van nedkoi

StarBitesâ„¢

A new quality koi food

Introductie

Ook voor de kleinere beurs hebben wij ons best gedaan een voerlijn te ontwikkelen die zich onderscheidt van andere merken koivoer in deze prijsklasse. StarBitesâ„¢ is onze nieuwe generatie kwaliteitsvoer met toch weer een aantal uitzonderlijke eigenschappen. De gegarandeerde toevoeging van alle noodzakelijke vitamines waaronder vitamine C, draagt bij aan een optimale gezondheid en een ijzersterk afweersysteem van uw dierbare Koi.

Uniek in StarBitesâ„¢ zijn bijvoorbeeld de lage suikergehaltes. Deze helpen vervetting en gezondheidsproblemen van uw Koi voorkomen. Door ook in StarBitesâ„¢ gebruik te maken van zeer hoogwaardige lichaamseigen eiwitten worden deze optimaal benut voor groei en weefselherstel. Ook zorgen de hoge kwaliteit oliën en vetten in StarBitesâ„¢ dat uw Koi wordt voorzien van de benodigde energie. StarBitesâ„¢ is hierdoor rijk aan gezonde vetzuren wat onmisbaar is voor een goede vertering.

De samenstelling van StarBitesâ„¢ staat wederom garant voor goede groei, kleurondersteuning en een gezonde heldere slijmlaag. StarBitesâ„¢ is een zeer vers en smakelijk koivoer wat niet snel zal gaan vervelen.

StarBitesâ„¢ verkleurt uw vijverwater niet en laat geen hinderlijk schuim of vetfilm achter.

Met StarBitesâ„¢ bewijzen we dat u ook met dit voordelige voer prima resultaten kunt bereiken en uw koi alle benodigde voedingsstoffen en vitamines binnenkrijgen.

voor meer info over starbites zie interkoi shop

Bombyxâ„¢

Bombyxâ„¢ zijn onze eigen import verse zongedroogde zijderups poppen. En wat voor Zijderups Poppen! Premium Quality! Onze zijderups poppen komen rechtstreeks van de zijderupskwekers en zijn zorgvuldig voor ons geselecteerd.Wij bestellen onze zijderups poppen precies in het juiste jaargetijde, zodat we zeker zijn dat we de beste en de meest verse zijderups poppen kunnen leveren. Bombyxâ„¢ zijderups poppen zijn een ware traktatie voor uw koi en hebben een hoog eiwit- en vetgehalte en zijn rijk aan essentiële aminozuren. Dat maakt Bombyxâ„¢ een ideale koisnack voor de warme zomermaanden. Bombyxâ„¢ zijderups poppen zijn puur natuur en er zijn geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen aan toegevoegd.

Gemiddelde analyse

-Vochtgehalte 6% tot 10%

-Ruw eiwit 40% tot 50%

-Ruw vet 25% tot 32%

-Calcium0,2% tot 0,41%

-Fosfor 0,4% tot 0,85%

-As 5% tot 7%

Aminozurengehalte (g/100g)

-Alanine: 2,97

-Arginine: 6,27

-Asparaginezuur: 4,91

-Cysteïne: 5,46

-Fenylalanine: 2,62

-Glutaminezuur: 12,50

-Glycine: 4,01

-Histidine: 1,23

-Isoleucine: 2,09

-Leucine: 7,76

-Lysine: 2,34

-Methionine: 1,21

-Proline: 4,34

-Serine: 5,80

-Threonine: 3,89

-Tryptofaan: 0,37

-Tyrosine: 2,62

Meer afbeeldingen

nieuwe producten 2010 van nedkoi: afbeelding

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml