Een beetje hulp gevraagd

Een beetje hulp gevraagd

Bij toeval word ik geconfronteerd met het feit dat er één van de koi van Interkoi mee geselecteerd is in Koi Idol.

Het gaat hier over een sanke van Momotaro. De logica in het stemmen ontgaat me een beetje, want ik zie sommigen die 3500 stemmen hebben gekregen, en anderen maar 100. Sommigen scoren ontzettendhoog in punten, anderen dan weer ontzettend laag. Dit roept wel enkele vraagtekens op.

Nu, het is niet aan mij om hierover te oordelen, maar misschien als ik enkelen naar de site loods, en daar een stem kan laten uitbrengen op de 10 koi, dan sprokkel ik misschien wat extra puntjes voor deze sanke, die toch mag gezien worden.

Je kan dit doen door naar deze link te gaan en onderaan je stem uit te brengen. Je kan dit trouwens bij alle tien de koi doen. Geef een eerlijke stem, en geen favorietenstem, dat houdt het geheel een beetje geloofwaardig.

Het is misschien interessant dit soort stemmen, waarbij favorisme zeker niet onbekend zal zijn, maar het zou toch mooi zijn moest je een filmpje van de koi kunnen zien. Dit zou op een heel eenvoudige manier kunnen gemaakt worden door een filmpje op youtube te plaatsen (of Vimeo) en een link te voorzien naar betreffende koi. Eenvoudig te maken, en een filmpje zegt toch zoveel meer dan een foto.

Ik heb nog wel een filmpje gevonden van deze sanke, van december 2011, en als je beseft dat dit weeral 1,5 jaar geleden is, dan zou ze toch nog serieus moeten ontwikkeld zijn. Aan de stemmingen te zien kunnen wij onmogelijk nog winnen, maar enkele puntjes extra verzamelen zou niet zo slecht zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137