Een gouden trio

Een gouden trio

Ik heb vandaag de 3 certificaten binnengekregen van de laatse veilingkoi die op 29 mei werden aangekocht.

Zoals jullie waarschijnlijk weten, zullen deze ingezet worden in de speciale Momotaro Koishow die traditioneel rond november plaats zal vinden. Dit is een groots evenement voor koigekken uit de hele wereld en de koi hier ingezet zijn van zeer hoge kwaliteit. Er worden telkens 20 Kohaku, 20 Sanke en 20 Showa door Momotaro geveild en deze worden dan op het einde van het jaar via deze show getoond. Het is mij eenmaal gelukt om de eerste prijs van de kohaku te halen, en dat was een zeer grote eer geloof me.

Verleden jaar had ik ook 3 koi op de kop kunnen tikken, (2 showa en 1 sanke) net zoals d

it jaar. Ik kan je garanderen dat dit het bijna hoogst haalbare is in de koibelevenis, een streling voor het oog en een lust om te zien. Dit jaar heb ik ook weer 3 goede koi op de kop kunnen tikken, waar ik zeer goede verwachtingen van heb. Deze zullen net zoals vorig jaar op deze show ingezet worden, maar of ze kans maken om te winnen is natuurlijk moeilijk te zeggen. Het is trouwens niet belangrijk of een koi wint of niet, het meedoen zegt al meer dan genoeg.

Wat is nu mijn voorstel. Indien je interesse hebt om een koi uit dit klasse segment aan te schaffen, geef ik de volgende voorwaarden. Je krijgt van mij de prijs voor de koi alle kosten inbegrepen tot einde dit jaar en je kan zelf beslissen of ze het in het najaar of in het voorjaar naar Arendonk komen.

Je betaald 50% bij aankoop.

Je betaald het saldo voor 1 november 2010.

Indien je een extra jaar mudpond wil overwegen, behoort dit tot de mogelijkheden. Het zijn geen goedkope koi, maar dit maakt het misschien iets makkelijker om je droom werkelijkheid te maken. Voor al diegenen die interesse hebben om dit aanbod te overwegen, stuur me een mailtje.

De sanke

Hi Showa

De neus

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240