Een unieke kans

Een unieke kans

Ik zeg het eigenlijk niet zo dikwijls, maar nu zal ik het toch eens zeggen met de woorden die ik anders dus nooit, maar dan bijna ook nooit gebruik. Jullie zullen al wel gezien hebben dat er gisteren 5 Very High Quality jumbo koi werden aangekocht.

Het zijn niet alleen VHQ jumbo koi, maar dan ook nog eens van de meest gerenommeerde kwekers in Japan, namelijk Sakai FF en Dainichi. Wie deze koi wil aankopen moet me eventjes contacteren, want ze zijn eerst en vooral betaalbaar, en ten tweede nog eens een verrijking van je vijver. 

Vermoedelijk zal ik ze alle 5 inzetten op de Euregio Koishow waar ik me ingeschreven heb. Let vooral op  de hoogwaardige Goshiki van Kondo, een moeilijk te evenaren koi om in deze kwaliteit en met deze uitstraling te kunnen aankopen. Een zeldzame aankoop, en ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten. 

Alle 5 in de fleur van hun leven met nog minimum een groeipotentieel van 10 cm in hun aderen totdat ze het gewenste jumbo effect benaderen. De kwaliteit is er vanaf te lezen en vermoedelijk zal het sumi nog sterker aandikken in onze wateren, wat zowel de sanke als de showa ten goede zal komen.

Ik laat ze alle 5 overkomen, zodat jullie ervan kunnen genieten tijdens de komende lentedagen. Dat zal vermoedelijk begin april zijn. Het zal trouwens de komst inleiden van een heel leger jumbo, want ik zie dat ik juist een groot deel filmpjes heb binnengekregen van mijn collega in Japan, maar dat moet ik allemaal nog verwerken.

 

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Marc roelvink

555


interkoi

555


Jack

555


Johan D

555


Wiechert

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml