Euregio koishow dag 1

Euregio koishow dag 1

Het zijn zware dagen. Vroeg opstaan en vooral zwaar werk om alles in te pakken.

Ik heb 19 koi meegenomen, random gekozen, waarvan er vele van klanten zijn die graag op de show meededen. Ik hoop dat ik voor hen een prijsje kan meesnoepen.

Vooraleer het zover is moet ik 12 dozen inpakken met koi, waarvan 2 dozen voor de kleintjes en 10 voor de grotere kleppers.

Ze worden zwaar op mijnen ouden dag, maar gelukkig gaat het nog menselijk. Alleen voor die grote joekel van Leo had ik hulp nodig, maar dan zijn mijn zonen van de partij.

Ik heb een klein filmpje van alle koi gemaakt, maar zie dat ik het filmpje voor de wel zeer speciale kumonryu ben vergeten…dan zul je dus naar de Euregio koishow moeten komen.

Het is ongeveer 220 km, maar makkelijk te rijden en op 2 uur en een kwartier ben je op de plaats van bestemming.

Nog eens dikke complimenten voor de organisatie, ik kan het niet genoeg benadrukken. Je kan je niet voorstellen wat een luxe je hebt als je kunt parkeren en niet moet stressen om je koi uit te pakken.

Ze staan onmiddellijk voor je klaar en alles is tot in de puntjes geregeld. Hoed af, en een dikke speekmedaille…. voor de Hollanders misschien geen verstaanbaar woord, maar voor de Belgen wel.

Het vrijlaten van de vissen ging vrij vlot, het benchen daarentegen scheen tegen te zitten. Ik ben dan ook niet kunnen blijven totdat de koi gemeten zijn, maar ik veronderstel dat dit correct gebeurd.

Het weer zat wat tegen want de ganse namiddag zat het tegen. Schijnbaar is het morgen en zondag goed weer en kan iedereen genieten van een dagje koi kijken. Een aanrader van formaat.

Ik heb ondertussen ook een filmpje gemaakt van de koi die ik heb ingezet. Ik moet zeggen dat ik tevreden ben, en met mij waren velen ook enthousiast.

Ik moet wel zeggen dat er voldoende goede concurrentie aanwezig was. Er waren redelijk veel vissen ingezet, en de kwaliteit was goed. Floor staat sterk met zijn Sanke, maar er is toch gezonde concurrentie, weliswaar niet van mij, maar toch van enkele anderen.

Wat betreft mijn stand. Ik heb er een groot aantal certificaten ingehangen, voorzien van de codenummer en van de prijzen. Vergeet niet dat je tot 20% korting kan krijgen tijdens deze show, voor het 10-jarig bestaan van Interkoi. Profiteer ervan.

Ik wil toch nog eens het werk van Lobke Nijhoff voorstellen, want daar ben ik echt van gecharmeerd. Bekijk de kwalitatief hoogstaande meesterwerkjes. Bovendien zijn ze echt niet duur, als je prijs/werktijd bekijkt om deze prachtige kunstwerken te maken.

Maak gebruik van deze tentoonstelling en bestel je schilderij van je koi of van een bekendheid zodat je er nog lang van kan genieten. Lobke zal zelf aanwezig zijn en je de prijs van het doek bepalen. Zeker doen...

Meer afbeeldingen

Euregio koishow dag 1: afbeelding 1
Euregio koishow dag 1: afbeelding 2
Euregio koishow dag 1: afbeelding 3
Euregio koishow dag 1: afbeelding 4
Euregio koishow dag 1: afbeelding 5
Euregio koishow dag 1: afbeelding 6
Euregio koishow dag 1: afbeelding 7
Euregio koishow dag 1: afbeelding 8
Euregio koishow dag 1: afbeelding 9
Euregio koishow dag 1: afbeelding 10
Euregio koishow dag 1: afbeelding 11
Euregio koishow dag 1: afbeelding 12
Euregio koishow dag 1: afbeelding 13
Euregio koishow dag 1: afbeelding 14
Euregio koishow dag 1: afbeelding 15
Euregio koishow dag 1: afbeelding 16
Euregio koishow dag 1: afbeelding 17
Euregio koishow dag 1: afbeelding 18

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240