" /> " />
Final Countdown

Final Countdown

Zoals je ziet zullen er enkele koi een schuine band laten zien in het geel, met de vermelding "countdown".

Dit is een nieuw systeem om bepaalde koi te verkopen waar ik verder geen tijd meer in wil steken. Het zijn koi die niet tot de gelukkigen behoren, en die ik toch met het nodige respect een nieuw thuis wil bezorgen.

Het is een mogelijkheid voor mensen die hun eisen niet te hoog stellen, en een mogelijkheid te geven om de koi goedkoper aan te kopen.

Wat houd countdown in ?

Ik heb een systeem laten maken waarbij de prijs iedere dag om 6 uur s'morgens, automatisch naar beneden gaat met een bepaalde som, die ik zelf bepaal.

Er is een startprijs en er is een minimumprijs. Ik kan dit iedere dag met 1 euro naar beneden laten gaan, of ik kan dit per 20 euro naar beneden laten gaan, maar éénmaal ingesteld zal het telkens met hetzelfde bedrag naar beneden gaan.

De persoon die op een bepaald ogenblik de koi voor dat bedrag wil aankopen, moet me dus op die dag contacteren via mail om de aankoop te bevestigen. De prijs die op dat ogenblik staat genoteerd, zal ook de prijs zijn die afgesproken is.

Eénmaal de minimumprijs gehaald, of de koop is afgesloten wordt de koi automatisch verwijderd uit het bestand, en zoek ik er een andere bestemming voor.

Normaal gezien zal ik de countdown enkel toepassen bij de mindere goden, maar het is ook mogelijk dat ik dit bij nieuwe aankopen ga doen, dat moet ik nog even bekijken.

Voorbeeld !

Een countdown koi kost normaal zeg maar 100 euro. Ik stel in dat de minimumprijs 50 euro is en ik stel in dat de prijs met 5 euro per dag naar beneden gaat. Dit zal dan telkens op iedere dat s'morgens om 6 uur gebeuren.

Zo zal de koi achtereenvolgens 95 - 90 - 85….enz genoteerd staan tot 50 euro. Dan verdwijnt deze van het scherm. Ik vermeld nooit de minimumprijs, dus als je te lang wacht is hij foetsie.

Het hebbeding syndroom is nog iets groter bij nieuwe koi, dan bij de mindere goden, misschien is dat ook wel leuk.

Het is in ieder geval wel zo, dat als je graag een koi zou willen hebben, dat je op tijd contact moet opnemen om de overeenkomst te bevestigen, vooraleer iemand anders je voor is.

Het systeem staat ingesteld, en morgenvroeg zal dus de eerste korting van kracht zijn. Wacht niet te lang als je toch een koi wenst aan te kopen.

Ik heb 1 bijzonder goede koi ook in de countdown gezet, maar dan heel subtiel, omdat ik hier eigenlijk geen korting op wil geven, wegens te goed,maar ik wil eens uittesten of het bij goede koi eventueel ook werkt. Het gaat over kohaku 1507008.

De countdown duurt bij deze maar een paar dagen, en zal maar minimaal naar beneden gaan. Het is echter een test om te zien of er naar gekeken wordt. Ze heeft nu 388 views gehad, en ik ben benieuwd of dit effect gaat hebben. Waag je kans zou ik zeggen, want het is in mijn ogen een uniek aanbod.

Het is een spielerei, maar dat mag wel in deze sombere tijden…en er is al genoeg negativisme momenteel...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240