Hans de klassebak

Hans de klassebak

Zij (Hans) voelt zich geweldig in haar sas hier in Arendonk. 2 Jaar weggeweest, maar ze kent me nog, of tenminste dat denk ik.

Wat moet je nu van een koi zeggen die zo aan komt zwemmen en je telkens met open mond verwelkomt. Een klassebak, of niet ? Met haar 93 cm en voluptueus model is ze echt de charmeur van je vijver. Toeval of niet, maar zaterdag ben ik de eigenaar van een zuster/broer van deze koi tegengekomen, met de naam: onze Gust. Willy kwam nog eens op bezoek en hij had zich ook een koi uit deze serie aangeschaft. Zij zwommen toen met een 10-tal van deze chagoi rond bij Aqua Mylo, toendertijd nog gerund door Marcel Louet en vrouw.

Ik heb deze chagoi toen Hans genoemd, als eerbetoon aan een voormalig werknemer van mij toen ik nog een bedrijf had in Geffen (NL). Hans was ook een "voluptueus" persoon, zoals ik nu ongeveer ben, en ik kon niet anders dan haar Hans noemen. Ik hield me toen niet zo bezig met mannetjes en vrouwtjes, toen was ze gewoon een Hans. Ik wist niet dat Willy ook een koi uit deze serie gekocht had, en dat hij Gust noemde vind ik toch frapant, want dit zijn gelijkluidende benamingen. De Gust is helaas dit jaar overleden ten gevolge van een blaasziekte, maar onze Hans is nog altijd in de fleur van zijn leven.

Mooi kan je zijn door de manier waarop je je gedraagt, en daarmee is mijn Chagoi de mooiste koi van allemaal. Ze heeft geen last van secundair hi, en lapt alle regels van de schoonheidskunst aan haar laars....houden zo Hans...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137