Helaas niet in Arcen aanwezig

Helaas niet in Arcen aanwezig

Zoals de titel het al zegt, zullen wij dit jaar helaas niet in Arcen aanwezig zijn. We hebben besloten om onze koi de nodige rust te geven en zich optimaal voor te bereiden op volgend jaar, want dan zullen we zeker aanwezig zijn.

Ondanks het feit dat wij zelf niet aanwezig zijn zullen er meerdere vissen van ons te zien zijn. Voor de 2de keer trekken BJ en J dit jaar naar Arcen met een hele cavalerie van interkoi vissen. Vorig jaar hebben ze prima gescoord en hopelijk doen ze dit jaar minstens zo goed. BJ is er echter niet zo gerust in, want "er is stevige concurrentie" zegt hij zelf.

Onder de deelnemende koi is er de geweldige tancho "Sofia" van Momotaro, 1ste in Hilvarenbeek 2008, 1ste in Arcen 2007, en de showa van Momotaro "zwartneusje", 2de in zijn reeks in Arcen 2007. (zie ook deze link)

Aan allen die meedoen aan Arcen en die eventueel koi inzetten van Interkoi: stuur me de foto van de koi die mee zullen doen in Arcen, zodat we dit met zijn allen kunnen opvolgen, en voor jullie kunnen supporteren.

Veel succes in Arcen BJ en J.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml