Het aanbod van tosai showa

Het aanbod van tosai showa

Volgend op de kohaku komen vandaag de showa aan de beurt. Helaas zijn hier nog geen filmpjes van beschikbaar, die moet ik je onthouden. Moesten ze alsnog op de website geplaatst worden, dan zal ik je dit zeker laten weten.

Er worden zomaar eventjes 57 showa's aangeboden. De vermoedelijke grootte van de showa na het verblijf in Japan tot april zal vermoedelijk tussen de 28-36 cm zijn. Deze ligt over het algemeen iets lager dan de kohaku.

Je mag me het bedrag doorgeven dat je wil bieden op een koi. Ik zal dit dan doorgeven aan Daisuke, die voor mij de biedingen zal controleren. Ik vermoed dat de verkoopprijzen inclusief transportkosten, commissielonen en andere zullen vertrekken vanaf ± 600 euro en hoger. Indien je een tosai wil aankopen zou ik proberen te bieden vanaf 800 euro of hoger

Laat deze kans niet voorbijgaan, want deze kwaliteit komt zelden of nooit naar Nederland of België

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137