Het einde van Interkoi

Het einde van Interkoi

Vandaag 1 juli is het begin van een nieuw hoofdstuk. In principe verandert er niet veel voor jullie, alleen voor Interkoi Arendonk is dit het einde van een tijdperk.

Was de verkoop van koi vroeger gekoppelt aan de vennootschap B-Sign bvba, dan gaat Interkoi vanaf vandaag een eigen leven leiden, en wordt dus omgevormd naar een nieuwe vennootschap.

Wezenlijk zal er niets veranderen, maar het is toch het einde van een hoofdstuk dat afgesloten wordt. In de loop van de volgende dagen zal er trouwens een groot deel informatie van de website verdwijnen.

Wie nog graag de historie doorbladert moet vlug zijn, want alle oude informatie zal verdwijnen tot en met het jaar 2012. De bibliotheek barst uit zijn voegen, en moet dringend opgekuisd worden, evenals het archief met alle koi zal grotendeels verdwijnen. Het aantal koi dat verkocht werd gaat over de 1000 stuks momenteel, en ook dat zal plaats moeten maken voor een nieuwe lichting.

De maand juli en augustus zal in het teken staan van een doorgedreven verkoopstrategie om de nieuwe opstart een boost te geven.

Vanaf morgen zal ik dan ook op regelmatige basis koi aanbieden op een speciale manier, waarvan ik zelf nog niet precies weet hoe ik het ga doen. Ik heb echter nog een hele dag om erover na te denken...

Hou de website in de gaten en laat je verrassen., want de aanbiedingen zullen niet van de poes zijn. Heb je bepaalde koi in de gaten die je opvolgt en eventueel wil aankopen....stuur een mail, je zal niet ontgoocheld zijn over de aanbieding.

Ik ben gisteren ook begonnen met de kleintjes binnen te zetten. Er wordt totale rust voorgeschreven voor de overblijvende Sekiguchi Clan. Ze zitten nu op 25° en zullen zo weinig mogelijk gestoord worden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240