Het polyesteren is gedaan

Het polyesteren is gedaan

De polyesterwerken zijn vandaag beëingdigd.

En wat vind je van de kleur ? Ik heb ditmaal een andere kleur dan zwart genomen, want zwart is me niet echt bevallen. De kleur die ik nu heb ik RAL 7031 (blauwgrijs) en de foto's benaderen toch wel een beetje de werkelijkheid.

De boordafwerking was voorzien in blauwe leisteen, maar ik kan op dit ogenblik niet aan betaalbare blauwe leisteen komen. Ik heb dus definitief gekozen voor een soort donkergrijze betonplaat die ook voor de vijverafwerking van zwembaden wordt gebruikt. Deze zijn 100 x 35 x 5 cm (l x b x h) en kosten 17,5 euro per m. (ex BTW). Ik hoop dat deze ook zullen voldoen.

Morgen komt deltafiltration de filterinstallatie aansluiten. Dit zal een 3-tal dagen in beslag nemen. De warmtepompinstallatie zal voor volgende week zijn, en ik hoop dan ook de boordafwerking klaar te hebben.

Eind volgende week wil ik het volledige systeem draaiende hebben, zodat ik gerust naar Japan kan vertrekken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137